Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 червня 2018 року

23/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 23 червня 2018 року

Овен
Проведіть вихідні активно і весело. Відправляйтеся дружною компанією в аквапарк або на природу. Вимкніть свої стільникові і просто драйвово проведіть час.

Телець
Сьогодні комусь із ваших друзів терміново знадобиться від вас допомога: будь то фізична або моральна підтримка. І хоч у вас у самих проблем хоч греблю гати — постарайтеся надати одній необхідну послугу.

Близнюки
Сьогоднішній день буде для вас не дуже вдалим в плані здоров'я. Бережіть себе від протягів. Зараз в жарку погоду, вони вороги номер один для стану здоров'я.

Рак
Сьогодні вам не раз доведеться залагоджувати якісь конфлікти і склоки серед ваших колег або друзів. Будьте об'єктивну і незаангажовані. Ваша тверезість розуму розрулити багато неприємні конфлікти.

Лев
Не звертайте уваги на те, що вам говорять байдужі вам люди. Вони просто хочуть вас подражнити або намагаються вивести вас із себе. Не піддавайтеся на провокації і просто обмежте себе від неприємних людей.

Діва
Сьогодні перед вами відкриється велика можливість щось змінити в житті. Вам можуть запропонувати нову роботу або на горизонті з'являться нові відносини. Будьте готові до несподіванок.

Терези
Іноді варто прислухатися до того, що вам говорять. Ви, звичайно, самі знаєте, як буде краще, але постарайтеся хоч іноді слухати і інших. Адже з боку, як то кажуть — видніше.

Скорпіон
Досить тягнути кота за хвіст. Ви давно виношуєте якісь плани, але вічно відкладаєте їх на потім. "Потім" вже настало. Прапор вам у руки.

Стрілець
На вулиці літо, спека, сонце. А у вас в душі вічна мряка і вогкість. Впустіть у свій внутрішній світ нові фарби. Ось прямо зараз замовте квиток в місто, в якому давно мріяли побувати.

Козеріг
Сьогодні вас чекає приємна новина в плані грошей. Можливе підвищення зарплати або шеф порадує вас премією. А може бути, знайдете в кишені старих джинс заховану купюру.

Водолій
Чи не скидайте свої негативні емоції на партнера. Краще разом знаходять нові і позитивні спогади. Негативу і так всюди вистачає, а тут і ви ще зі своїм на додачу. Поверніть романтику вашим відносинам.

Риби
Весь день буде присвячений домашнім клопотам і турботам. Наведіть в будинку чистоту і придбайте щось потрібне, але що ви весь час відкладали. Зараз найкращий час для такого роду покупки.