Новини про зірок
Подобається

«Прекрасна сім’я …»: Маша Єфросиніна здивувала шанувальників знімком свого чоловіка і сина

18/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Прекрасна сім’я …»: Маша Єфросиніна здивувала шанувальників знімком свого чоловіка і сина

Вчора у всьому світі відзначали Міжнародний день батька. Привітати свого коханого чоловіка вирішила і популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала знімок свого коханого чоловіка і батька її дітей Тимура Хромаєва. Артистка не лише привітала свого обранця, а й розповіла своїм передплатниці, що Тимур став її теперешній любов'ю на все життя.

Телеведуча навіть поділилася своїм секретом про те, як розпізнати справжні почуття. За словами зірки, справжня любов настає тоді, коли жінка готова народити від чоловіка дитини.

Популярне: "Тримай колечко": Настя Каменських вразила всіх спільним фото з Потапом

"Колись я задумалась над відповіддю на вічне жіноче питання:"Як розрізнити — чи справжня любов прийшла в твоє життя або все-таки просто шалена пристрасть накрила хвилею? "Свою відповідь я знайшла, і вона залишається незмінною: "Справжнє почуття любові у жінки визначається зростаючим в ній бажанням народити від цього чоловіка дитину! "Я дуже бажаю вам, дівчатка, щоб ваші почуття ніколи не помилялися, і у ваших дітей були кращі тата!"

Нагадаємо, що щаслива сімейна пара виховує двох дітей, старшу дочку Нану, і молодшого сина Тимура.

 

 

Когда-то я задумалась над личным ответом на вечный женский вопрос: «Как различить — настоящая ли любовь пришла в твою жизнь или всё-таки просто безумная страсть накрыла волной?» Свой ответ я нашла, и он неизменен: «Подлинное чувство любви у женщины определяется растущим в ней желанием родить от этого мужчины ребёнка!» Я очень желаю вам, девочки, чтобы ваши чувства никогда не ошибались, и у ваших детей были лучшие папы! А всех счастливых пап поздравляю с международным Днём Отца #деньбатька #fathersday

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)