Новини про зірок
Подобається

«Різкий занепад сил, біль, ломота в тілі …»: Влад Яма розповів про проблеми зі здоров’ям

14/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Різкий занепад сил, біль, ломота в тілі …»: Влад Яма розповів про проблеми зі здоров’ям

Популярний український хореограф Влад Яма заявив своїм передплатникам, що вся його сім'я страждає від дивного нездужання, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, артист звернувся до фанатів з проханням допомогти йому зрозуміти діагноз. Влад розповів, що вся його сім'я, включаючи сина, відчула дивну слабкість, але при цьому лікарі визначити хворобу так і не змогли.

Популярне: Найхаризматичніша екс-учасниця Анетті Жернова закрутила роман з холостяком

Кияни, як здоров'я? … Починаючи з суботи багато хто відчуває дивне нездужання і звертаються до лікарів. Різкий занепад сил, біль, ломота в тілі, температура трохи за 37, напади кашлю, запаморочення, нудота, неприємні відчуття в горлі, порушення травлення … "

За словами Ями, заразилися незрозумілою недугою все по черзі.

У нас вдома все як по графіку: субота-син, неділя — дружина, понеділок — я … Страшно в основному в перший день, на наступний — різке поліпшення … У докторів чіткої відповіді немає ((Хтось щось знає? ..

Покорннікі артиста заявили, що теж відчували нездужання. Багато хто пов'язав це з недавньою пожежею, що сталася в Чорнобилі.

"Чув що ліси горіли під чорнобилем і завищена радіація була, але чесно не перевіряв", "Може це через Чорнобиль, а може просто ангіна, у мене таке ж при ній ..", "Теж у мене було, що кілька днів себе погано почував! "

 

Киевляне, как здоровье?… Начиная с субботы многие чувствуют странное недомогание и обращаются к врачам. Резкий упадок сил, боль, ломота в теле, температура чуть за 37, приступы кашля, головокружение, тошнота, неприятные ощущения в горле, нарушения пищеварения… У нас дома все как по графику: суббота -сын, воскресенье — жена, понедельник — я… Страшно в основном в первый день, на следующий — резкое улучшение… У докторов четкого ответа нет(( Кто-то что-то знает?..

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)