Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик захопила шанувальників фотографією з прогулянки зі своєю малою

11/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Лілія Ребрик захопила шанувальників фотографією з прогулянки зі своєю малою

Популярна українська телеведуча, яка буквально трохи більше місяця тому народила свою другу дитину, не перестає радувати шанувальників зворушливими фотографіями, передає Корупція.Стар 

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, дівчина поділилася знімками з чергової прогулянки. На знімку щаслива мама стоїть на березі річки біля гарної коляски з малятком. Лілія розповіла, що намагається якомога більше часу проводити зі своєю дитиною, особливо в вихідні, адже вона вже кілька тижнів, як вийшла з декрету. Ребрик зізналася, що багато часу йде на годування дівчинки.

Популярне: Шоптенко народила! Перші фото з пологового

"Насолоджуємося… Багато хто мене запитує, чи годую я Поліну. Так! Я за грудне вигодовування. Діану годувала рік і чотири місяці (незважаючи на робочий графік). І Полінку планую годувати якнайдовше."

У коментарях прихильники телеведучої відзначили, що дівчина за такий короткий час змогла повністю відновитися після пологів.

"Просто чудово виглядаєте", "Фігура, ніби ніколи і не народжували", "Ви прям світитеся від щастя".

Нагадаємо, що дівчинку Ребрик народила 30 квітня, малятко назвали Поліною.

 

Насолоджуємося… Багато хто мене запитує, чи годую я Поліну. Так! Я ЗА грудне вигодовування. Діану годувала рік і чотири місяці (незважаючи на робочий графік). І Полінку планую годувати якнайдовше. Але зараз літо!!! Час свіжих фруктів, овочів, ягод, а я себе обмежую… Їм виключно парове все. Можливо, я сильно переймаюся дієтами?… Діліться своїм досвідом та рецептами корисних страв. Хто як ставиться до цього? #хочуполуницю #люблюполуницю #грудневигодовування #мамадвохдівчаток #stokkebaby #stokkev6

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)