Новини про зірок
Подобається

«Замість Зеленського тепер дівчина …»: Мережу підірвала новина про оновлений «Квартал»

25/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Замість Зеленського тепер дівчина …»: Мережу підірвала новина про оновлений «Квартал»

"Квартал 95" здивував глядачів абсолютно новим розважальному шоу, передає Корупція.Стар

Виявилося, що автори вирішили запустити "Жіночий квартал", в якому не буде всюдисущого Зеленського, та й інших знаменитих коміків чоловіків. Вся влада в цій програмі буде належати тільки дівчатам.

Популярне: "І мене не хвилює, що відбувається у неї в житті": Кумир мільйонів 20 років не спілкується з єдиною донькою

"Це" територія жінок, де вони головні, вони завжди мають рацію і елегантно жартують про те, що їм насправді цікаво ", — заявляють автори проекту

Щотижня перед українцями виступатимуть одразу 14 учасниць і будуть жартувати на найрізноманітніші теми, причому політику майже торкатися не будуть, автори обіцяють, що гумор буде більш "народним" про красу, сім'ї заміжжя і чоловіків.

У жіночу команду увійшли багато відомих персон з українського шоу-бізнесу, так до нового проекту вирішила приєднатися Олена Кравець, учасниці "Ліги Сміху" Анастасія Оруджева, Лера Товстолес, Тетяна Песик а також кілька виконавиць з "Голосу Країни".

Користувачі соціальних мереж сприйняли таке нововведеня з зацікавленням: 

"Замість Зеленського теперь дівчника — цікаво хто", "Нарешті будуть жарти не тільки про політику", "Сподіваюсь, що буде смішно", 

Перші випуски вже відзняті і найближчим часом українці зможуть побачити полюбилося шоу, але в новому форматі, на своїх телеекранах.