Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 травня 2018 року

17/05/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 18 травня 2018 року

Овен

Сьогодні вас чекає вигідна бізнес-угода, але не поспішайте відразу на неї погоджуватися. Добре все обміркуйте і тільки тоді оголосіть своє рішення.

Телець

Постарайтеся сьогодні проявити ініціативу. У всіх сенсах. І в робочих, і в любовних. Це піде вам на користь. Запросіть на побачення свою симпатію і подайте якісну ідею на роботі.

Близнюки

Слідкуйте за своїм здоров'ям. Багато рухайтеся і не перенапружуйтеся. На роботі вас чекає заохочення. Ви давно його заслужили.

Рак

Проведіть день з рідними близькими. Ви давно не приділяли їм потрібної уваги. Поїдьте за місто, влаштуйте пікнік, або просто вирушайте всією сім'єю на прогулянку в парк. Після цього відпочинку ви явно відчуєте себе краще.

Лев

Живіть так, як Вам подобається, і позбавляйтеся від того, що заважає вашому комфорту. Не забувайте, що реальне щастя — це не товщина вашого гаманця, а гармонія, яка панує у вашому внутрішньому світі.

Діва

Наведіть порядок у навколишньому вас метушні, і це дасть вам відчуття глибокого внутрішнього задоволення. Якщо ви не будете знати, чи варто здійснювати якусь велику покупку, то виділіть додатковий час на те, щоб ще раз все обміркувати. Якщо ви будете занадто поспішати в області грошових витрат, то згодом можете сильно про це пошкодувати.


Терези

Зверніть увагу на своє особисте життя. Останнім часом, у вас з'являється багато проблем на любовному фронті. Чи то через ревнощі, то чи й непорозуміння. Поговоріть з партнером і переконайтеся, що все гаразд. Або ж навпаки.

Скорпіон

Ви останнім часом дуже повільні і рутинні. Це погано позначається на роботі і вашої загальної продуктивності. Візьміть себе в руки.

Стрілець

У вас може розгорітися конфлікт з керівництвом, тому цей період явно не підходить для того, щоб звертатися до начальства з проханням про збільшення. Приємною новиною є те, що ваші друзі і колеги будуть від вас просто в захваті! Вони будуть з нетерпінням чекати можливості провести з Вами час. Приймайте всі їхні пропозиції, і цей пройде для вас дуже яскраво.

Козеріг

Приділіть час собі. Підіть на шопінг, сходіть попити смачну каву, зайдіть в книжковий магазин і придбайте цікаву вам книгу. Одним словом, підіть на день в себе.


Водолій

Не звинувачуйте близьких у всіх своїх побутові негаразди — так склалися обставини, а люди ні при чому. Тому просто наберіться терпіння і трохи почекайте: дуже скоро все налагодиться.

Риби

Хоча Ви звикли в усьому і завжди керуватися логікою і здоровим глуздом, знайте: в особистому житті такий підхід далеко не завжди приносить позитивні плоди. Намагайтеся краще прислухатися до того, що говорить Вам серце. Саме воно буде Вам самим надійним порадником у цій сфері.