Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 травня

01/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 2 травня

Овен
Зірки обіцяють подорожі і розваги. Відчуйте себе господарем становища, дайте простір бажанням ви заслужили це. Ніхто не встоїть перед вашою чарівністю.

Телець
Перемоги на конкурсах, фестивалях і просто в людських серцях. Ви, як ніколи, потрібні, і це додасть сил в будь-яких найсміливіших починаннях.

Близнюки
Тиждень може принести успіх у фінансових справах. Контракти, укладені раніше, виявляться на рідкість вдалими. Залишається тільки і надалі триматися за вигідних компаньйонів і прийняти запропоновану ними дружбу.

Рак
Ви на очах будете змінюватися на краще і побачите, як стабілізується обстановка в колективі. Співробітники будуть шукати спілкування з вами не тільки на роботі. Відкривши в собі нові таланти, ви розширите коло друзів.

Лев
Разом з коханою людиною ви навчитеся вгадувати бажання одне одного і почнете просто купатися в щасті. Не обмежуйте одне одного, а довіряйте своєму партнеру.

Діва
Якщо виникнуть легкі непорозуміння, внесіть в них ноту непідробного оптимізму і гумору, настільки властивих вам. Зустрічайте, як зазвичай, кожен світанок з посмішкою і не забудьте передати її іншим.

Терези
Пора відмовитися від шкідливих звичок, звичайно, якщо такі у вас є. Компенсацією за наполегливу роботу сьогодні стане дуже вигідна пропозиція. Від неї залежить ваша подальша кар'єра. Потрібно тільки пустити в хід всі свої знання і бути більш рішучим.

Скорпіон
Вам набридли тривалі конфлікти, але все залежить тільки від вас. Сміливому, сильному і розумному завжди простіше зробити перший крок. До речі, це стосується і розбіжностей з коханою людиною.

Козеріг
Ви опинитеся у вирі несподіваних подій. Але обережність не дозволить зануритися в них з головою. Якщо ви зробили вибір і не збираєтеся відступати від наміченої мети, дійте акуратно і водночас рішуче.

Водолій
Перша половина тижня пройде в старанній роботі. Але ви знайдете час для зустрічей з друзями, походів в театр і на виставки. Вам доведеться прийняти важливе рішення.

Риби
Порадьтеся з досвідченими людьми. Не радимо вкладати гроші в довгострокові проекти, вони не гарантують прибутку. Попереду час здійснення бажань, неможливе стане можливим.