Новини про зірок
Подобається

«Безліч кастингів — і всюди невдачі, проте…»: Як MONATIK досягнув успіху і чому він постійно у своїй шапці

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Безліч кастингів — і всюди невдачі, проте…»: Як MONATIK досягнув успіху і чому він постійно у своїй шапці

Його пісні не чув хіба що глухий, його кліпи набирають мільйонні перегляди, а на його концертах фанати переживають справжній "культурний шок" у хорошому сенсі цього слова. Сьогодні Монатік — це не просто черговий співак в українському шоу-бізі, Монатік — це бренд, це стиль, це справжній ексклюзив.

Але так було не завжди. Дмитро Монатік не завжди був успішним артистом, а свою славу він здобув завдяки важкій і наполегливій праці.

Народився майбутній кумир молоді на Волині. У підлітковому віці захопився брейк-дансом. До речі саме з тих часів у Діми з'явилась звичка носити шапку, яка стала візитною карткою виконавця.

"Думки потрібно тримати у теплі", — сміється Діма в інтерв'ю.

У школі Монатіка часто дражнили і називали Пупсиком, через свій низький ріст ( всього лиш 164 см). А також неодноразово його називали Лахматиком, через довге і густе волосся. Проте хлопця зовсім не турбувала думка оточуючих, він просто завжди хотів бути іншим, не таким як усі.

Після закінчення школи, Діма вступив на Юридичний факультет, хоча ніколи не хотів бути адвокатом, а завжди мріяв про сцену. Тому після закінчення університету, Діма почав штурмувати кастинги різноманітних шоу. Його вірним помічником у цьому завжди була його бабуся. Монатік пізніше не раз в інтерв'ю розповідав, що саме бабуся, її віра і підтримка онука допомогли йому стати саме тим, ким він став.

Перший кастинг і перше розчарування — це "Фабрика зірок 2", куди його не взяли, проте продюсер Наталя Могилевська помітила хлопця і навіть запросила у свій балет. Діма пропозицію прийняв і довгий час гастролював з Наталею і її командою по всій Україні. Заодно це був той час, коли Діма остаточно переїхав до столиці і вирішив будь-що стати артистом.

У 2010 році Монатік вирішив спробувати себе у танцювальному шоу "Танцюють всі". Діма на кастингу зміг вразити строгих членів журі, які без вагань дали хлопцю путівку у сотню найкращих танцюристів країни.

А після був тиждень пекельних танцювальних випробувань у Ялті. Монатік потрапив до 30-ки найкращих і потрапити в омріяну 20-ку хлопцю не вистачило зовсім трішки, проте він не засмутився.

Зразу ж після танцювального, Монатік вирішив підкорити одне з найбільш вокальних шоу — "Х-фактор", участь у якому стало для Діми важким життєвим випробуванням. Він зміг пройти кастинг і потрапити до тренувального табору, проте Кондратюк сказав хлопцю Ні, а Серьога і зовсім сказав, що не бачить у ньому артиста, проте пропустив його до наступного етапу.

А далі ще цікавіше, щоб залишитись у проекті і потрапити до прямих ефірів, Монатіку прийшлось об'єднатись у дуеті з ще одним учасником, Ванею Сафаровим.

Після участі в проекті такого масштабу, Монатік починає активно займатись своєю сольною кар'єрою, а заодно знімається у різноманітних проектах на каналі СТБ.

Свій дебютний кліп Монатік зняв у 2011 на пісню "ТайУлетаю". І що найцікавіше, він був не стандартним, адже відзняли його на мобільний телефон. Заодно його активно запрошували знятись у кліпах майже усі популярні українські артисти.

Проявив себе Діма і як талановитий автор пісень, він пише музику не лише для себе, але й для інших українських виконавців. Чого лише варта пісня для Лободи — 40 градусов, яка стала справжнім хітом.

Справжня слава до Монатіка прийшла після виходу пісень "Кружит", "Вечность". Співака почали впізнавати, його пісні наспівували усюди, а кліпи на ютубі набирають мільйони переглядів. І він продовжує дивувати своїх шанувальників усе новими і новими хітами.

Та не лише піснями єдиними прославився Діма Монатік. Устиг співак опинитись і в епіцентрі кількох скандалів. На початку року з'явилась інформація, що співак знявся у російській рекламі мобільного оператора Мегафон.  Соцмережі бурхливо відреагували на це і навіть встигли охрестити Діму зрадником.

Також в Мережі не раз писали про те, що співак, попри заборону соціальної мережі ВК, продовжує активно вести свою сторінку і публікує там щоразу нові пости.

Та попри деякі неприємні ситуації, все-таки Монатік продовжує бути улюбленцем публіки.
Що ж стосується особистого життя співака, то до недавнього часу це залишалось великою таємницею і в Мережі ходили лише різні плітки.

Про те, що він одружений і у чоловіка є уже двоє дітей журналісти дізнались зовсім недавно.

Обраниця Дмитра — це його директор Ірина, з якою вони уже разом більш як шість років. Вони не лише хороший творчий дует, а й щаслива родина, яка намагається завжди бути разом.

"Іра прекрасна мама. Вона встигає поєднувати абсолютно все: і роботу, і домашні справи, і материнство. А Діма … Діма кожну хвилину хоче бути поруч з родиною", — розповідали не одноразово друзі Монатіка.

Зовсім недавно Дмитро вперше показав фото своїх дітей у своєму блозі в Інстаграм і поділився зворушливою історією, як звозив своїх дітей в Діснейленд.

Однозначно, Діма Монатік — це нове обличчя і справжній феномен в українській музиці. Він не просто дає концерти, а збирає стадіони, а його пісні заряджають позитивом на весь день. Надіємось, що так буде і надалі.
 

 

 

#MJforever #MONATIKUSAtour2018

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)