Новини про зірок
Подобається

«Своєму чоловікові я подобаюся, коли я трохи …»: Гайтана розповіла таємниці свого сімейного життя

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Своєму чоловікові я подобаюся, коли я трохи …»: Гайтана розповіла таємниці свого сімейного життя

Вчора в Києві пройшла церемонія нагородження "Найуспішнішої жінки року", передає Корупція.Стар.

"Бал квітів" від Миколи Тищенка відвідала і популярна українська виконавиця Гайтана. Поява співачки викликала невелике здивування, адже дівчина намагається більшість свого часу проводити зі своєю дитиною Сапфір-Ніколь. Співачка розповіла, що дівчинка вже доросла, буквально через тиждень їй виповниться вже 9 місяців. Але звичайно ж, дома з нею залишилася няня.

Популярне: "Скільки ще буде відкритого плагіату": Ані Лорак звинуватили в крадіжці образів Тіни Кароль

Здивувала виконавиця і своїми формами. Адже артистці дуже швидко вдалося знову скинути вагу після пологів. Гайтана зізналася, що багато допомагає її минуле солістки. Щоб виглядати на сцені красивою, доводилося приділяти тренуванням щодня величезну кількість часу. Ось і зараз залишилася звичка займатися спортом.

"Гарний настрій, бажання виглядати так, як я подобаюся собі, — це перш за все. Ось своєму чоловікові я подобаюся, коли я трохи така пишна. Але я зрозуміла, що я хочу носити той одяг, який у мене є. Я не хочу купувати щось інше, тому потрібно схуднути і заради економії теж. Мені подобається бути в хорошій формі, тоді легко гуляти з донькою, і на сцені відчуваєш себе відмінно ", — розповіла Гайтана.