«Немов Білосніжка»: Екс-холостячка Роза Аль-Намрі з’явилася у дивовижному образі

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Немов Білосніжка»: Екс-холостячка Роза Аль-Намрі з’явилася у дивовижному образі

Українська телеведуча і екс-холостячка Роза Аль-Намрі стала справжнім прикладом для наслідування, передає Корупція.Стар.

Профіль телеведучої заповнений стильними луками. Зараз триває шоу "Холостяк-8" і Роза веде пост-шоу у різноманітних стильних образах. Шанувальниці дівчини активно слідкують за обновками і висловлюють своє захоплення стилем зірки.

Нещодавно Роза зачарувала своїх підписників білосніжною, ніжною сукнею на запах. Доповнила свій образ жінка срібними босоніжками і масивними сережками.

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

Образ зірки зібрав безліч компліментів і лайків від шанувальників. Роза просто розцвіла на очах. Зазначаємо, що Роза заради ідеального вигляду помітно схудла і зараз виглядає на всі 100%.

 

Спасибо ,дорогие подписчики ,особенно девушки,за Ваши комментарии и вопросы!Вы с нетерпением ждёте в эфире появления новых образов ,которые вдохновляют Вас!Скоро моя страница превратится в энциклопедию красоты ,спасибо девушкам команды «Как выйти замуж» и «Холостяк» стиль @ag_netka и @polinaps , макияж @vovcha2 Спасибо команде @yuriytsarov @yuriytsarov_beautygroup за образы и цвет волос,уход за моими волосами !Спасибо за нашу супер-команду красоты ❤️Дякую Вам,любі підписники,особливо дівчата,за ваші коментарі та запитання. Ви з нетерпінням чекаєте появи нових образів,які надихають Вас, в ефірі!Скоро моя сторінка перевтілиться на енциклопедію краси ?

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)