Новини про зірок
Подобається

«Я плакала, коли побачила себе після операції»: Переможниця «Зважених і щасливих» Юлія Фоміна розповіла, як лягла на операційний стіл

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я плакала, коли побачила себе після операції»: Переможниця «Зважених і щасливих» Юлія Фоміна розповіла, як лягла на операційний стіл

Незважаючи на те, що Юлю недолюблювали інші учасники проекту "Зважені і щасливі", абсолютно всі сказали, що вона гідна перемоги, передає Корупція.Стар


Вона запям'яталася глядачам неймовірною працездатністю і силою волі, саме це допомогло їй гордо і впевнено пройти весь шлях переможця. Початкова вага Юлі була більше ніж сто гілограм і їй вдалося скинути понад 50% власної ваги. Сьогодні жінка важить 65 кг і їй вдається зберігати цю вагу. Навіть більше того, зараз екс-учасниця допомагає дівчатам і жінкам привести себе у форму і вчить як правильно харчуватися.

А ось в особистому житті у Юлі відбулися  кардинальні зміни після проекту дівчина розлучилася з чоловіком, заради якого худла, і вийшла заміж за колишнього однокласника. Зараз вона щаслива мама донечки Мирослави і кохана дружина.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Нещодавно, Юля познайомила своїх прихильників з хірургом, що допоміг їй вдосконалити своє тіло. "Ну що мої дорогі дівчатка прийшов час познайомити Вас з людиною, що зробила мене щасливою!" — відверто зізналась Юля.

Дівчина розповіла, що після проекту і втрати великої кількості ваги її шкіра не змогла прийти до норми. Юлі довелося лягти на операційний стіл.

"Після схуднення мені не пощастило як і багатьом жінкам із шкірою я нічого зробити не змогла. Я ненавиділа свій живіт і ще 4 роки тому вирішила, що обов'язково зроблю пластику. Я їздила на консультації в різні клініки Одеси і України, але один раз потрапивши до Мильникова Михайла Олександровича я зрозуміла, що знайшла свого хірурга. Я чекала цього дня і навіть не могла собі уявити, що результат буде таким. Я плакала, коли побачила себе після операції, це сльози щастя виявляється, що у мене може бути красивий плоский живіт"

Юля зізналася, що була оточена увагою і турботою, тому думки про операцію відійшли на другий план. Вона вдячна цим людям за шанс бути красивою і запевнила, що пластична операція це зовсім не страшно.

"Що я можу сказати після пластичної хірургії, це не страшно, не гірше ніж лікувати зуби, просто заснула і прокинулася іншою людиною".

 

?‍⚕️Ну что мои дорогие девочки пришло время познакомить Вас с Человеком,который сделал меня счастливой!Сразу хочу сказать это не реклама и я расскажу Вам свою историю.После Похудения мне не повезло как и многим женщинам и с кожей я ничего сделать не смогла.Я ненавидела свой живот и уже 4 года назад знала что обязательно сделаю пластику.Я ездила на консультации в разные клиники Одессы и Украины,но один раз попав к Мыльникову Михаилу Александровичу,Я поняла что нашла своего хирурга.Я ждала этого дня и даже не могла себе представить что результат будет таким,я плакала когда увидела себя после операции,это слезы счастья,оказывается что у меня может быть красивый плоский живот.У меня была сложная Абдоминопластика,я обязательно покажусь Вам,когда заживу,ничего скрывать не буду ?Я всю жизнь буду благодарна Самому лучшему Хирургу @mylnikovmd и всему персоналу клиники Mozart за их отношение к пациентам.Я ни минуты не боялась,все послеоперационные дни я была окружена такой заботой,что мысли о швах и боли уходили на задний план.Михаил Александрович спасибо Вам за Вашу заботу и за Ваши золотые руки.С таким количеством операций Вы всегда находите время и самое главное дарите не только новое тело,а Веру в то что Ваши пациентки смогут быть красивыми ?‍⚕️ Что я могу сказать после пластической хирургии,это не страшно,не больнее чем лечить зубы?просто заснула и проснулась другим человеком.Я долго к этому шла и если у кого есть вопросы с удовольствием Вам отвечу,потому что сама это пережила!Самое главное не бояться ?И не жалеть себя ? #хирургмыльников #пластическаяхирургия

Публикация от Юличка Науменко (@ulichka_naumenko)