Новини про зірок
Подобається

«Вона народила мене у 18 років»: Ольга Фреймут похвалилася своєю молодою мамою

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона народила мене у 18 років»: Ольга Фреймут похвалилася своєю молодою мамою

Ольга Фреймут презентувала свою дебютну дитячу книгу «Кажан Жан». Підтримати телеведучу на заході прийшли її рідні, передає Корупція.Стар

Нещодавно Ольга Фреймут оголосила про вихід своєї книги для дітей і відкритті власного видавництва, яке буде допомагати талановитим українським авторам. Першою ластівкою нового бізнесу телеведучої стала її дитяча казка «Кажан Жан». В честь цього Ольга влаштувала вечірку, запросивши журналістів, колег і друзів.

Підтримати Олю на презентації книги в кінотеатр «Оскар» прийшли її близькі люди — мама Алла Михайлівна, сестра Юля і племінниця Габі. Виступаючи перед представниками ЗМІ, Ольга Фреймут гордо розповіла про свою сім'ю. «Якщо моя мама спить на бігудях, це означає, що завтра у мене дуже важливий день, — пожартувала ведуча, зробивши комплімент Аллі Михайлівні. — Бачите, яка в мене гарна мама, вона народила мене у 18 років, тому що дуже любила мого тата ».

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя


Мама Олі Фреймут дійсно виглядає чудово і в цей важливий для її дочки день буквально сяяла від радості. Сама ж телеведуча показала не тільки нову книгу, а й першу сімейну фотосесію з чоловіком Володимиром Локотко і трьома дітьми.