Новини про зірок
Подобається

«Падав, стріляв, кричав…»: Монатік розповів, чим займається в Америці

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Падав, стріляв, кричав…»: Монатік розповів, чим займається в Америці

Популярний український співак Монатік розповів про те, як проводить час в Америці, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист опублікував фотографії, на яких він побував на студії Universal Park у Флориді, де знімається американський "Голос". Для нього відвідати зйомки оригіналу проекту стало мрією після того, як Монатік виявився серед членів журі українського аналога. Також він поділився своєю подорожжю по парком атракціонів.

Популярне: "Дуже не вистачає нашої Монічки …": Анна Сєдокова втратила свою дочку

"Враження – наше натхнення. Їхати довелося довго. Вранці і вночі незнайомою місцевістю. Я опинився в Спрінгфілді, потім на шоу Джиммі Феллона, далі переживав за Людину-Павука, Кінг-Конга, Гаррі, Бамблбі. Перетворився на Міньйона. Пірнав, літав, падав, стріляв, кричав, плакав, сміявся, чаклував, боявся, захоплювався, заблукав, знайшовся, сміявся, сміявся, бурчав, сміявся, тікав, рятував і дивився на найщасливіші обличчя", – розповів співак про подорож.

Нагадаємо, що Монатік отправілсяв Америку зі своєю концертною програмою і вже дав три концерти в Нью-Йорку, Філадельфії і Торонто. У співака заплановано ще 4 виступи, після чого він повернеться в Україну.

 

#самыйЛучшийТрип #Orlando #UniversalPark #MONATIKUSAtour2018

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)