Новини про зірок
Подобається

«Будемо чекати …»: Руслана Писанка відверто зізналася, що очікує поповнення в сім’ї

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Будемо чекати …»: Руслана Писанка відверто зізналася, що очікує поповнення в сім’ї

Українська телеведуча Руслана Писанка розповіла про свою участь в популярному шоу, передає Корупція.Стар.

У минулому році Руслана зважилася на дуже важливий для її життя вчинок. Разом з чоловіком вона взяла участь в проекті "Зважені та щасливі". На очах всієї країни, долаючи неймовірні перешкоди і труднощі пара прагнула до своєї мети. Як виявилося — не дарма. Ігор зміг схуднути на проекті на 40 кілограм. Руслана в свою чергу навіть обігнала чоловіка скинувши 42 зайвих кіло.

Популярне: "Вона біля нього як Дюймовочка": Тільки погляньте на дружину Сергія Сивохо. А починалось все зі службового роману

Є дві причини. Перша причина — я цей проект не дивилася раніше, тому не знала, що мене там чекає. Друга — мій чоловік, який сказав: "Кохана, ми вже вийшли за межі своїх берегів, і нам потрібно щось робити".

Жінка розповіла, що проект не просто допоміг їй схуднути, але і по іншому поглянути на відносини. За словами Руслани для неї шоу стало неймовірно вимотуючим в емоційному плані, а Ігор завжди був поруч і підтримував її.

Зізналася Писанка про плани на поповнення родини.

"У нас є усталене розуміння життя. Думаю, навряд чи ці думки змінилися. А то, що у нас з Ігорем не співпало, можливо, ми щось недоговорили. Таке може бути. Це говорить про те, що нам є що обговорювати, про що ділитися, про що говорити. Це дуже інтимна тема, і, якби не цей проект, ми б навряд чи її обговорювали. у Ігоря є син, у мене — племінники. Поки все так. Будемо чекати онуків "