Новини про зірок
Подобається

«Ірочка Білик дзвонить постійно …»: Що насправді відбувається між співачкою та відомим українським хореографом Дмитром Коляденком

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ірочка Білик дзвонить постійно …»: Що насправді відбувається між співачкою та відомим українським хореографом Дмитром Коляденком

За романом самого епатажного хореографа, танцюриста і телеведучого Дмитра Коляденка і співачкою Іриною Білик стежила вся Україна. Редакція Корупція.Стар дізналася, що зараз відбувається між зірками і як склалося життя Дмитра

Хлопчик народився в Росії в Мурманській області, але ще в дитинстві разом з батьками переїхав до Дніпропетровська. Там же він і закінчив театральне училище. Після навчання хлопця забирають в армію. Віддавши борг Батьківщині, Коляденко влаштовується на роботу в Сумський драматичний театр, в якому на той момент вже 45 років виступала його бабуся. Відчуваючи, що він здатний на більше, Дмитро створює свою балетну групу «Арт-класик».

Популярне: Українці обурені: Чоловік і продюсер Ірини Федишин публічно назвав її "дешевкою"

Разом зі своїми учнями він вирушає до Києва, вони виступають з мюзиклами «Попелюшка», «Фігаро», «Снігова королева». Величезну популярність Коляденку приносить телепроект «Шанс», в якому він навчає і ставить постановки для співаків початківців. Після цього його запрошують ведучим і членом журі в відомі телепроекти: "Шоуманія live", "Фабрика зірок", "Майданс".

Особисте життя хореграфа стало справжньою сенсацією для українців. Перше розчарування у відносинах Дмитро відчув після того, як два роки провів в армії. Його дівчина, в яку Коляденко був закоханий ще в юності, не дочекалася повернення, і навіть вийшла заміж.

Другою любов'ю стала хореограф, творець відомого балету Freedom Олена Шпіцина. У пари в 1993 році навіть народився син Філіп. Дмитро був щасливий у відносинах, але дівчина заявила, що любить іншого і зажадала розлучення.

Я тоді навіть в лікарню потрапив. Психіатр сказав мені: «Відпусти їх, хай вони пливуть!»

Кілька років Коляденко страждав і не міг повірити в те, що трапилося. Але любов у серці хореографа виникла знову. Вибір епатажного ведучого здивував мільйони українців, адже дівчиною виявилася зірка шоу-бізнесу — Ірина Білик.

"Святкували чийсь день народження. Ми опинилися за одним столом. Іра весь вечір дивилася на мене, але я тоді був з дружиною, з дитиною і на неї ніякої уваги не звертав. Вона була одна. У якийсь момент Іра сказала: «Я хочу з тобою працювати!» Вела себе дуже відверто: сексуальні погляди, натяки",- розповідає Дмитро.

Але тоді він ще був одружений, і категорично відмовив Білик, заявивши, що йому взагалі не подобається її творчість. Через 2 роки після розлучення, доля знову звела зоряну пару разом, і тоді Дмитро зрозумів, що закохався.

Поїхали до Варшави, там я і сказав їй: «я тебе люблю!» тоді у нас все і сталося. Чесно, спочатку у мене з нею не все виходило! Я розумів, що проблема — в її заміжжі. Справа в тому, що моя колишня сім'я розвалилась через те, що у моєї дружини з'явився інший. Я переживав, що тепер рушу чужу сім'ю.

Пара так і не одружилася, хоча і прожила разом більше двох років. Але доля виявилася занадто жорстокою до хореографа. Ірина вчинила так само, як і перша дружина, кинула його і знайшла іншого бойфренда.

«Вперше я побачила Аслана по телевізору під час перегляду програми про велику Людмилі Гурченко. я відразу вирішила, що він повинен бути разом зі мною. Розшукала його і перша подзвонила. Я зрозуміла, що це — майбутній батько моєї дитини. Що це той чоловік, з яким я хочу бути поруч».

Але колишнє подружжя залишилися в дружніх відносинах, Діма з Іриною часто зустрічаються на концертах і працюють над кліпами. У 2016 році Коляденко вирішує спробувати себе в ролі співака і знімає свій кліп на «Пісню без слів», в якому знялася Білик. Дмитро навіть зізнався, що досить часто спілкується з колишньою дружиною.

«Ірочка Білик дзвонить постійно — це теж хороший показник».

Зараз хореограф приділяє увагу своїй кар'єрі співака, в минулому році у нього вийшли пісні «Цьом-цьом», «Танці-шманці».