Новини про зірок
Подобається

«Нова коханка?»: Віталій Козловський нарешті зізнався, хто фотографує його оголеним

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нова коханка?»: Віталій Козловський нарешті зізнався, хто фотографує його оголеним

Як виявилося, таємнича незнайомка, яка фотографувала Віталія Козловського оголеним, — це його менеджер, передає Корупція.Стар

Зі свого відпочинку в Таїланді Віталій Козловський публікував безліч пікантних знімків, однак одним з найбільш обговорюваних стало фото, на якому співак зображений абсолютно голим і позує незнайомій дівчині, чиї ноги потрапили в кадр. 

Коментувати відвертий знімок артист не поспішав і лише зараз в інтерв'ю Каті Осадчій Віталій зізнався, що дівчина — це його менеджер, і саме з нею він відпочивав в теплих краях.

Втім, всі думки про те, що між ними роман, Віталій одразу ж спростував. «Крім того, що вона мій менеджер, ми з нею дуже хороші друзі», — зазначив артист.

Популярне: "Для нього це буде сюрприз": Українська телеведуча покаже дітей Олега Винника

«Вона відноситься до мене, як менеджер до підопічного. І вона, напевно, настільки звикла мене бачити в оголеному вигляді під час того, коли я переодягаюся перед концертом, після концерту, що вона на це все не реагує. І під час того, коли я просто ходив по номеру голим прикриваючись, вона вирішила мене сфотографувати », — пояснив Віталій.