Новини про зірок
Подобається

«Набагато краще, ніж тоді»: В Мережу попало архівне фото Алли Пугачової зі зайвою вагою

01/02/2018     Автор: Яна Романська
«Набагато краще, ніж тоді»: В Мережу попало архівне фото Алли Пугачової зі зайвою вагою

Шанувальники Алли Борисівни зійшлися на думці, що зараз вона виглядає значно краще, ніж 20 років тому, передає Корупція.Стар.

Останні кілька років Алла Пугачова не припиняє приємно дивувати своїм зовнішнім виглядом. Схудла, співачка не відстає від останніх тенденцій в світі моди кожен раз з'являється на публіці в стильних нарядах. Навіть якщо вони короткі і оголюють її ноги! Насолоджуючись її образами, шанувальники Алли Пугачової зовсім забули, якою була їхня улюблениця кілька років тому. Поки в Мережу не потрапило фото 20-річної давності, неприємно здивувало громадськість.


Популярне: Вот оно счастье! Олена Кравець показала як її діти зустрічають папу

Так, співак і продюсер Андрій Разін розмістив в мережі архівний кадр, на якому відображені Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков та Алла Пугачова. Багато хто не дізналися співачку на старому знімку: пишні руде волосся, насичений макіяж і зайва вага пішли не на користь артистці. Шанувальники відразу ж написали, що зараз вона виглядає значно краще.

«Пугачова зараз виглядає набагато краще, ніж тоді», «Тоді багато було інакше. І мода, і самі люди виглядали по-іншому »,« Таке відчуття, що Алла їсть молодильні яблучка. Як же приголомшливо вона виглядає зараз в порівнянні з цією фотографією », — написали інтернет-користувачі.