Ольга Фреймут поділилася своїми секретами краси

29/01/2018     Автор: Яна Романська
Ольга Фреймут поділилася своїми секретами краси

Українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала в особистому мікроблозі великий пост для своїх прихильниць, в якому поділилася своїми особистими б'юті-секретами по догляду за обличчям взимку, передає Корупція.Стар.


Секрети краси 35-річної зірки не нові і перевірені декількома поколіннями і тисячами жінок, але не втрачають своєї актуальності.

"Виявляється, щоб досягти відмінного результату, зовсім не обов'язково ставати постійним клієнтом дорогих салонів краси і купувати найдорожчі засоби", — написала ведуча.

В першу чергу, Ольга порадила всім пити багато води, щоб зволожувати шкіру зсередини.

Популярне: Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

По-друге, вона нагадала жінкам про те, наскільки важливо не забувати ретельно очищати шкіру перед сном, а потім зволожувати її і підживлювати нічними кремами.

Також Фреймут зазначила цінність "бабусиних" рецептів по догляду за шкірою обличчя і порадила не нехтувати такими засобами, як маски для обличчя з овочів і фруктів або домашній скраб з цукру з оливковою олією.

Ну, і, звичайно ж, здоровий спосіб життя, прогулянки на свіжому повітрі, повноцінний сон не менше 7-8 годин, відмова від куріння і алкоголю — все ці правила також ніхто не відміняв.