Новини про зірок
Подобається

«Я не можу собі дозволити…»: Стало відомо чому насправді розлучились Світлана Лобода і Андрій Цар

29/01/2018     Автор: Яна Романська
«Я не можу собі дозволити…»: Стало відомо чому насправді розлучились Світлана Лобода і Андрій Цар

Цікавість шанувальників до особистого життя Світлани Лободи ніколи не згасає. А сама співачка воліє не афішувати його взагалі. Інколи виникають плітки навколо приватного життя Світлани. Її прихильникам так хочеться, щоб Лобода знайшла своє щастя, передає Корупція.Стар.


З цивільним чоловіком, хореографом Андрієм Царем, співачка розлучилася в 2014-му — після п'яти років роману. На той момент їхній дочці Єві було три роки.

«Ростити самій, без батька, важко, — зізнається 35-річна Світлана. — Жінці в принципі непросто без чоловіка: з усім потрібно справлятися самій. А коли у тебе на руках ще й малолітня дочка, концерти … Я не можу дозволити собі зайвий раз розслабитися, відправитися на відпочинок, тому що є єдиною годувальницею в родині і повинна багато працювати. Ми з Андрієм намагаємося зробити так, щоб дочка не відчувала себе обмеженою через наше розставання." — розповіла Світлана.

 

Всі були приголомшені їхнім розставанням. В той час ходили чутки, що вони просто не змогли спрацюватися, адже на той момент разом займалися створенням концертних номерів Лободи.

Сварки на ґрунті творчості переросли в серйозний конфлікт, виправити який не допомогла навіть поява дитини. У підсумку було прийнято рішення розлучитися. Тим не менш, батько Єви постійно бачиться з донькою і зараз вона задоволена, що вдалося вибудувати з колишнім такі відносини, при яких вони з Царем були б хорошими батьками.

"Я не з тих матерів, які, поставивши крапку в стосунках з батьком малюка, забороняють їм контактувати. Андрій бачиться з Євою мало кожен день, вони постійно зідзвонюються. Завдяки такому тісного зв'язку з батьком ні разу не чула від дочки слізних питань із серії «Чому тато не живе з нами?». У нас дуже теплий зв'язок, розуміємо один одного з півслова. Впевнена, дочка прийме мого нового чоловіка, коли він у мене з'явиться. В плані строгості я заміняю Єві і маму, і тата."

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

На даний момент з донькою Світлані допомагають мама і няня. Якби не вони, то Лобода не змогла б працювати і при цьому не турбуватися про дівчинку. У класичному розумінні у них неповна сім'я, але співачка не скаржиться.

Зазначимо, що Світлана Лобода завжди виглядає чарівно на своїх концертах.