Новини про зірок
Подобається

Повна ідилія: Валерій Меладзе помирився з колишньою дружиною

19/11/2017     Автор: Яна Романська
Повна ідилія: Валерій Меладзе помирився з колишньою дружиною

Валерій Меладзе та його колишня дружина Ірина встали на шлях примирення. З недавніх пір спілкування екс-подружжя було частково відновлено. Повернути світ в їх відносини допомогла весілля старшої дочки співака Інги, передає Корупція.Стар.

У жовтні вперше після довгої перерви Валерій і Ірина зустрілися в Марокко на урочистості з нагоди одруження Інги з Нурі Вергезом. Тоді екс-подружжя цілих два дні разом веселилися в компанії друзів нареченого і нареченої. У соціальних мережах досі публікуються фотографії з урочистості дочки артиста. Останні з них, де Валерій і Ірина демонструють ідилію у відносинах, були опубліковані днями в мікроблозі Інги. Вона підкреслила факт возз'єднання батьків хештегом «сім'я» і зображенням сердечок.

Популярне: Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим чином

Шанувальники артиста раді, що 52-річний Валерій зміг розтопити лід у відносинах з Іриною, яка, як відомо, була ображена на нього через його роман з Альбіною Джанабаєвою. Артист близько 10 років приховував від неї свої відносини з підопічною, що стало для неї великим ударом.

У 2014 року Валерій і Ірина офіційно розірвали свій шлюб після 20 років спільного життя. За повідомленнями преси, в тому ж році Валерій одружився на солістці групи «ВІА Гра», яка до того моменту вже народила йому двох синів Костянтина і Луку. Альбіна, зі зрозумілих причин, на весіллі доньки Меладзе не була присутня.