Новини про зірок
Подобається

«Ще до народження знявся в серіалі…»: Денисенко показала свого сина

10/11/2017     Автор: Яна Романська
«Ще до народження знявся в серіалі…»: Денисенко показала свого сина

До прем'єри другого сезону серіалу «Село на мільйон» на каналі «1 + 1» ще є час, але деякі зірки проекту дають привід говорити про неї вже зараз, передає Корупція.Стар

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Не так давно одна з актрис картини Наталка Денисенко народила первістка від свого чоловіка Андрія Федінчіка. Хлопчика, як і тата, звуть Андрієм, а найцікавіше, що, ще будучи в утробі матері, він встиг знятися в своєму першому проекті — все те ж «Село на мільйон».

«В цілому, вагітність протікала легко, знімальна група мене дуже підтримувала. Мені чомусь дуже хотілося помідорів. Я сиділа і плакала від безвиході — через те, що не можу з'їсти те, що хочу. Всі були в шоці: Наталка в сльозах! Адже я зазвичай себе так не веду. Але у мене була група підтримки в особі Юри Горбунова — у нього теж недавно син народився, він через все це проходив. У підсумку хлопці зі знімальної групи кудись поїхали, привезли мені помідорів, і проблема вирішилася », — вперше поділилася подробицями Денисенко в інтерв'ю « Теленеделе », а заодно і показала свого малюка світу.

До речі, любителів романтичних подробиць з життя зірок чекають і інші сюрпризи, наприклад, одкровення Наталки про весілля з чоловіком, яка пройшло на Мальдівах:

«Найголовніше, ми там належали один одному і не думали про те, чи задоволені всі гості. Насправді у нас було три церемонії. Крім Мальдів, розписалися в Києві — наші батьки, брати і сестри відсвяткували з нами на кораблі. А потім нам запропонували взяти участь у Фестивалі весільних церемоній. Мені сподобалося виходити за Андрійка заміж. Ще хочу обвінчатися з ним і влаштувати церемонію десь за кордоном ».