Тренди
Подобається

Шкіряна сукня — головний тренд осені-зими 2017/18

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шкіряна сукня — головний тренд осені-зими 2017/18

Натуральна шкіра і різні вироби з неї, особливо шкіряні сукні з давніх пір улюблені людиною. Раніше шкіряний одяг був потрібний людям для елементарного виживання, а з приходом сучасних технологій, її потрібно для задоволення жадання краси і стилю, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Вироби з шкіри люблять представники різної субкультури і просто дівчата, що бажають створити спокусливий або агресивний образ. Шкіряні сукні допомагають почувати себе упевненішою і бажанішою, тому модні бренди постійно експериментують з виробленням шкіри і кожен сезон створюють усі нові і нові моделі суконь.

Моделі модних шкіряних суконь осінь-зима 2018

У сміливих рішеннях модні будинки не стали відступати і представили моделі з металевими деталями і фурнітурою. Такий вибір підходить для зухвалих і упертих дівчатам.Не покидає подіум і звична усім класика, чорна сукня по коліна з приталеним силуетом. Підкреслити жіночність в цьому варіанті можуть бічні розрізи і глибоке декольте. На піку популярності зайняли своє місце сукні з хутряними облямівками, така варіація додає власниці виробу королівську розкіш і шик. Поєднання тканинних ставок з фактурною шкірою робить виріб універсальним, там, де шкіра не може щільно прилягати до тіла, її замінює трикотажна стрейчивая тканина.