Плітки
Подобається

Вони просто неймовірні!!! Олександр Пономарьов показав справжнє палке кохання з українською співачкою, чудова пара

11/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вони просто неймовірні!!! Олександр Пономарьов показав справжнє палке кохання з українською співачкою, чудова пара

Виконавець випустив відео на ліричну композицію "Полонений", передає Корупція.Стар

Популярне: Розвалилась і задерла ноги! Наталя Могилевська витворяє таке… Шанувальники в шоці!!!

Український співак Олександр Пономарьов сьогодні, 11 вересня, представив довгоочікуваний кліп на ліричний трек "Полонений".

Автором музики та слів став сам Олександр, режисером кліпу — Влад Разіховський. Головну роль у відео виконала екс-солістка Nikita та кохана композитора Руслана Квінти Анастасія Кумейко (Нана).

"Це дуже особиста історія, до якої я йшов останні кілька років. Чесно зізнаюся, за останній час мені не хотілося писати нових пісень і знімати кліпів: війна на Донбасі, криза в країні, якісь внутрішні переживання теж позначилися і на мені. Але, потрібно жити і рухатися далі, ми повинні прагнути до світлого майбутнього. Я знайшов в собі сили творити і буду радувати своїх шанувальників новими піснями і концертами по всій країні. Окремо, хочу подякувати надзвичайно талановитому режисеру Владиславу Разиховському за те, що зумів втілити мою давню мрію — зняти справжнє кіно", — розповів Олександр.

За словами головної героїні кліпу Анастасії, вона декілька днів провела, вивчаючи історії людей з подібними життєвими ситуаціями.

"На знімальному майданчику було досить непросто, але як тільки починала грати пісня, я переміщувалася в інший світ, жила життям героїні і переживала з нею всі труднощі. Складним емоційно в перший знімальний день був для мене момент, коли я лежала на підлозі в спальні і режисер говорив Саші: "Ти її втрачаєш, вона більше не буде колишньою, її не повернути, її зараз заберуть, це кінець ….". Далі я вже нічого не чула, бачила тільки світло ліхтаря, який зліпив мені очі, сльози заважали мені фокусуватися на чомусь. Мені здається, я пережила всю біль втрати і страждання наших героїв", — зізналася артистка.

Зауважимо, що зовсім скоро Олександр Пономарьов вирушає у всеукраїнський тур. У Києві грандіозне шоу відбудеться 26 листопада. Шанувальники зможуть насолодитися новою концертною програмою співака, в якій прозвучать улюблені старі і зовсім нові хіти.