Плітки
Подобається

Вагітна чи поправилась? Тіна Кароль вразила своїм втомленим виглядом, у безбарвному широкому костюмі

02/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна чи поправилась? Тіна Кароль вразила своїм втомленим виглядом, у безбарвному широкому костюмі

Останнім часом ми звикли бачити Тіну Кароль в жіночних і сексуальних сукнях. Співачка любить підкреслити пишний бюст і показати стрункі ноги. Але на показ дизайнера Dafna May в рамках Mercedes-Benz Kiev Fashion Days прийшла сірому брючному костюмі і светрі, передає Корупція. Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Тіну Кароль не впізнали власні шанувальники

Найбільш уважні можуть розгледіти на светрі і кепці логотип з чотирма птахами і написом Foremarke. Foremarke Hall — це назва школи в Дербі у Великобританії, де вчиться 8-річний син співачки Веніамін. Вельми символічний наряд напередодні 1 вересня. Ми в черговий раз переконалися, що Тіні йдуть як відверті сукні, так і строгі костюми. Єдине, що залишається незмінним протягом багатьох років — улюблена червона помада. Кароль навіть створила власну лінійку помад в цьому кольорі.

Що стосується самої колекції, то дизайнер Дафна Майберг цілком і повністю присвятила її тропічної темі. Легкі літні сукні та блузи прикрашали принти у вигляді екзотичних фруктів, рослин і тварин. Соковито і яскраво — як раз те, що потрібно для літа.

1504329433_1