Плітки
Подобається

Таємниця розкрита! Світлана Лобода у обіймах красунчика-незнайомця. А ви знаєте хто це?

31/08/2017     Автор: Яна Романська
Таємниця розкрита! Світлана Лобода у обіймах красунчика-незнайомця. А ви знаєте хто це?

Співачка була помічена в пристрасних обіймах.

Світлана Лобода майже не говорить про особисте життя. Зірка наголошує на тому, що на кохання у неї немає часу. Та все ж, прихильники підозрюють співачку у романі з режисером, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту… Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки погляньте на неї


Нещодавно Світлана у своєму Інстарам-аккаунті запостила фото, де під час виступу її пристрасно обіймає красунчик-режисер одного з найпопулярніших анімаційно-танцювальних шоу-балетів. Невже між цими двома тільки робочі стосунки?

Нагадаємо, що також Лобода презентувала нову пісню під назвою "Крыса- ревность"

Эта песня для меня особенная. В качестве эксперимента мне всегда хотелось примерить на себя мужской образ, почувствовать и передать эту боль. Каждый из нас переживал в жизни период в отношениях, когда вместо порхающих бабочек в животе в сердце поселяется крыса-ревность и уничтожает тебя изнутри. Одержать победу над самим собой в такие моменты — чертовски сложно. И именно поэтому для меня эта песня, вместившая в себя столько переживаний — маленький шедевр, к которому так хочется прикасаться. Я благодарю Григория Викторовича за возможность исполнить эту нетленную композицию

stage.life.

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)