Плітки
Подобається

Надія Мейхер розповіла про таємне весілля.Такого відвертого зізнання ніхто не чекав

26/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Надія Мейхер розповіла про таємне весілля.Такого відвертого зізнання ніхто не чекав

Екс-віагрянки Надія Грановська-Мейхер розповіла шанувальникам про те, як вона зважилася вийти заміж за свого коханого чоловіка. Співачка також пояснила, чому на їх розпису в РАГСі присутні тільки діти, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Нагадаємо, що в 2014 році Надія таємно вийшла заміж за Михайла Уржумцева. Як виявилося, про поспішної розпису не знав ніхто, навіть рідним зірка розповіла про те, що трапилося вже по факту. Ніхто не збирався влаштовувати торжество. Просто Надія, Михайло і їхні діти сіли в машину, доїхали до РАГСу і розписалися. Напередодні Уржумцев обдзвонив пару своїх друзів, яким запросив в ресторан, не розкриваючи їм причину для «посиденьок». Вже за столом Надія і Михайло оголосили, що вони одружилися.


Як каже сама Мейхер, вона ніколи не хотіла заміж і їй було смішно, коли її 16-річні однокурсниці мріяли про білу сукню і пишною фаті. Співачка згадує, що в голові у неї були тільки музика і танці. Також Надія згадує, що коли Михайло запропонував їй заміж, вона не відразу змогла визначитися, як до цього поставитися. З одного боку вона розуміла, що ця людина — її доля, а з іншого її як і раніше відвертала думка про заміжжя. Однак красуня все ж сказала коханому «так», відшукавши в своєму серці гармонію і рівновагу.

Ah, ce doux soleil… Mon chéri Je pense à toi… #vivrodansvosbras

Публикация от НАДЕЖДА МЕЙХЕР-ГРАНОВСКАЯ (@nadyameiher)