Новини про зірок
Подобається

Наталія Могилевська показала неймовірні фото з відпочинку в Індії. Оце розтяжка!

11/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Наталія Могилевська показала неймовірні фото з відпочинку в Індії. Оце розтяжка!

Співачка Наталя Могилевська, яка змінила імідж і стала тренером на проекті "Голос. Діти", провела вихідні в Індії. На сторінці в Instagram артистка поділилася фото з подорожі і розповіла, як йога змінила її життя, передає Корупція.Стар

Популярне: Які ж вони милі: Максим Віторган показав Ксенію Собчак із сином (ФОТО)

Могилевська привітала свого вчителя зі святом Гуру-пурніма. Індуїстський і буддійське свято відзначається щорічно в день повного місяця місяця Ашадха (липень-серпень).

1

"Що для мене йога? Це 16 годин в літаках, після трьох діб без сну на знімальному майданчику, щоб схилити голову перед своїм духовним наставником і привітати його з" Днем вчителя ". Чому мене вчить мій учитель? Тому, щоб те, що говорять всі великі релігії Світу досліджувати зсередини на власному досвіді. Відчути і дізнатися свою приголомшливу ніжність і любов, чистоту і благородство, щедрість і турботу про все, що створив Бог, повагу до людей.

Як ми живемо? Використовуємо слабких, конкуруємо з рівними, заздримо сильним. Вчитель навчає мене підтримувати слабких, з рівними — дружити і поважати, а старшим — дякувати і бути в служінні. Я прийшла в йогу після декількох років роботи з кваліфікованими психологами. Я православна. І хочу кожне слово і заповіт дізнатися на власному досвіді. Дізнатися відповіді далеко за межами наших уявлень про світ, ті, що написані між рядків. Моя йога і йога мого 80-річного вчителя — рух всередину. Це постійний пошук причин того, що відбувається всередині себе. Йога допомогла мені зрозуміти, навіщо сьогодні мені виходити на сцену. І єдине, чого я хочу, щоб був мир і Любов на землі, і починалися вони у мене всередині.

2

3

А зараз, я повертаюся до Києва, щоб допомогти талановитим діткам на "Голос. Діти" стати тими, ким вони хочуть бути. І зробити світ таким, яким його хочуть бачити вони ", — зізналася зірка.

4