Новини про зірок
Подобається

Важко встояти на ногах! Дмитро Черкасов розповів про своє життя після проекту! Такого розвитку подій годі було й сподіватись!

01/07/2017     Автор: Яна Романська
Важко встояти на ногах! Дмитро Черкасов розповів про своє життя після проекту! Такого розвитку подій годі було й сподіватись!

  Фінальний випуск пост-шоу "Холостяк 7. Як вийти заміж" виявився дуже непередбачуваним. А все завдяки його головному герою Дмитру Черкасову і його обраниці — Ліді Немченко з Дніпра, — передає Корупція Стар

Популярне: Її ще хтось запрошує на фотосесії? Ірина Білик шокувала всіх своїм обличчям на обкладинці відомого журналу


Мільйони глядачів шоу "Холостяк 7" чекали від пари цікавих історій про їхнє спільне життя, але не здійснилося. Дмитро і Ліда зізналися, що розлучилися відразу ж після закінчення проекту.

 

 

Огромное спасибо команде СТБ за сказку,другими словами эту красоту не назовешь,спасибо Гриша за поддержку)))большое спасибо всем участницам за незабываемые впечатления,простите если что не так)))Стелла — спасибо за ту прекрасную и эмоциональную историю которая была у нас!и конечно же большое спасибо Лиде за те глубокие чувства за влюбленность которая меня давно не посещала,но к сожалению мы так и не смогли нашу искру превратить в пылающий огонь!спасибо всем,всем,всем!кто переживал,кто был недоволен,кто радовался вместе с нами!) #стб #demiratasoy#холостяк7#дмитрийчеркасов#theend

Допис, поширений Дмитрий Черкасов (@cherkasov_dmitriy)

 


Правда, незважаючи на такий поворот подій, Дмитро готовий підтримувати з Лідою дружні стосунки. У своєму Instagram чоловік навіть подякував дівчину за ті глибокі почуття і закоханість, які його давно не відвідували.

У своєму недавньому інтерв'ю журналістам порталу "Viva!" Дмитро Черкасов розповів про те, як склалося його життя після шоу.

Екс- "холостяк" зізнався, що після останнього знімального дня він щільно зайнявся своєю спортивною кар'єрою. І не дарма, адже не так давно Черкасов став п'ятикратним чемпіоном Туреччини з плавання.

Нікуди за кордон на відпочинок я не їздив, так як готувався до дуже важливих змагань, які проходять лише раз на 4 роки, і не дарма, адже здобув перемогу. До сих пір дивуюся, як я все зміг і всюди встиг. До сих пір перебуваю в якійсь ейфорії
— розповідає Дмитро Черкасов.

Повідомлялось, що на особистому фронті у Дмитра все без змін.

Більш того, через насичених тренувань йому довелося призупинити ремонт у своїй квартирі, тому він до сих пір живе разом з батьками.

На час зйомок ремонт в квартирі був припинений. А після — займався своєю спортивною кар'єрою, і на будівництво зовсім не було часу. Якби я знайшов супутницю життя, тоді я б намагався якомога швидше його добудувати. А так — це зараз не первинне завдання
— зізнається 30-річний плавець.

Та згодом зявилось, що Діма Черкасов зовсім не сумує та вже знайшов нове кохання. І ми зараз не про переможницю шоу Холостяк-7 Ліду. Після шоу молоді люди не довго були разом та швидко прийняли рішення розійтися

ЗМІ повідомляють, що Діма почав зустрічатися з українською співачкою СолоХою. Вони познайомилася на зйомках програми "Хто зверху" і після шоу у них зав'язалися почуття. Та сам Діма поки не поспішає коментувати нові почуття. Шанувальникам сьомого сезону "Холостяк" залишається лише здогадуватися про подробиці особистого життя Черкасова.

 

 

Лучик Света Украинской эстрады ??#demiratasoy #dmitriycherkasov #дмитрийчеркасов #soloha

Допис, поширений Дмитрий Черкасов (@cherkasov_dmitriy)

 


Нагадаємо, що зовсім недавно, красунчик-спортсмен, у якого закохалася половина українських дівчат, коли на екрани вийшов сьомий "Холостяк", опублікував нове фото на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

На цій фотографії Дмитро позує разом з ведучою програми "Як вийти заміж" Розою Аль-Намрі. Дівчина знає про те, як зніматися у такому шоу не з чуток, вона сама кілька років тому була його учасницею.

Вочевидь, після зйомок останньої програми, вони з Дмитром стали хорошими друзями. А от підозри на романтику бути не повинно, адже Роза лише торік вийшла заміж і, здається, вона дуже щаслива у шлюбі.

 

 

Допис, поширений Дмитрий Черкасов (@cherkasov_dmitriy)

Общение с хорошими людьми всегда поднимает настроение?#demiratasoy #dmitriycherkasov #дмитрийчеркасов