Новини про зірок
Подобається

Затамуйте подих: Гоша Куценко показав новонароджену донечку! Фото, яке розчулить КОЖНОГО!

20/06/2017     Автор: Яна Романська
Затамуйте подих: Гоша Куценко показав новонароджену донечку! Фото, яке розчулить КОЖНОГО!

Відомий актор недавно став татом ще однієї маленької принцеси. На цей раз Гоша Куценко не став тягнути інтригу і вже через два тижні після народження малятка показав її шанувальникам, — передає Корупція Стар

Популярне: Фани нажахані!! Лободу і Сєдокову замінували. Деталі вас приголомшать


Хто з українських телеглядачів не знає Гошу Куценко? 

Цей відомий актор запам'ятався і полюбився нам за ролі у фільмах «Любовь-морковь», «Антикілер», «Ялинки», «Параграф 78» та інших не менш відомих фільмах. 

Зараз Гоша Куценко продовжує займатися своєю кар'єрою, активно знімається, озвучує мультяшних персонажів, успішно пробує себе в ролі режисера, сценариста і продюсера.

На особистому фронті у зірки теж все в порядку. Актор був двічі одружений. Від першого шлюбу з Марією Порошиною Гоша виховує двадцятиоднорічну дочку Поліну. 

З другою дружиною Іриною Скрініченко зоряний батько щасливий досі. Улюблена жінка подарувала Гоші ще двох прекрасних дочок: трирічну Євгенію і новонароджену красуню Світланку, якої ще навіть немає одного місяця.

Зараз молодий багатодітний батько просто світиться від щастя. Цей стан дуже легко можна відчути, подивившись останні знімки Гоші Куценко в його Instagram-акаунті. Зірковий татусь не приховує своїх емоцій, а вчора, в День батька, він на радощах навіть показав шанувальникам свою новонароджену донечку.