Новини про зірок
Подобається

Відома модель розповіла, як позбулася залежності від наркотиків! Відвертість зашкалює!

04/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відома модель розповіла, як позбулася залежності від наркотиків! Відвертість зашкалює!

Наомі Кемпбелл знялася для обкладинки журналу ES Magazine і дуже відверто розповіла про своє життя, — передає Корпуція Стар

Популярне: Тато б пишався: 19-річну доньку Майкла Джексона визнали новою іконою стилю


Зокрема, 46-річна модель запевнила видання, що мріє мати дітей і завдяки сучасним технологіям сподівається здійснити свою мрію. Наразі ж вона опікується 67-ма сиротами у віці від 3 до 16 років, що проживають у дитбудинку в Кенії. Наомі забезпечує їм допомогу лікаря, а також елементарні продукти харчування. Нещодавно модель винайняла автобус і відвезла їх на пляж. І тепер планує придбати два автобуса, аби діти їздили купатися регулярно. 

Також Наомі розповіла, що сталося після того, як папараці сфотографували її на зустрічі Анонімних Наркоманів у 2011 році. Тоді зірка боролася із залежністю від кокаїну.

"Люди намагалися присоромити мене за те, що я пішла туди по допомогу. Але ми ніколи не повинні відчувати сором через такі причини, тому що відновлення є позитивним моментом. Про це потрібно говорити відкрито… Проблеми психічного здоров'я, післяпологова депресія — є так багато різних речей. Приходьте разом і допомагайте один одному, це дуже важливо. Мій телефон завжди для тих, хто потребує в допомоги та керівництва в цій ситуації. Як телефони і двері людей завжди були відкриті для мене", — сказала Наомі. 

naomicampbell-4