Плітки
Подобається

Хрещена мати Насті Каменських розповіла про її роман з Потапом

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Хрещена мати Насті Каменських розповіла про її роман з Потапом

Народна артистка України Алла Кудлай вперше прокоментувала чутки про роман і весілля своєї хрещениці, співачки Насті Каменських, з її колегою і продюсером Потапом

Чутки про роман Насті Каменських з її колегою по дуету "Потап і Настя" – Олексієм Потапенком, – досі не дають спокою українським журналістам. Щоправда, всі їхні спроби вивести пару на відверту розмову поки закінчуються нічим, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Ось і співак Павло Зібров, який нещодавно став зоряним репортером проекту "Світське життя", вирішив поцікавитися у хрещеної мами Каменських і своєї давньої приятельки Алли Кудлай, чи отримала вона запрошення на весілля похресниці. 

У відповідь Алла Кудлай вирішила пожартувати, тим самим остаточно заплутавши шанувальників Насті і Потапа в даному питанні. 

Настя-Каменських-станцювала-еротичний-танець

"То все тайна, то все тайна, де гуляла дівка файна. Де гуляла, з ким бувала і коли" 
–заінтригувала Алла Кудлай.

Настя-Каменських-показала-як-тренуватися-без-спортзалу-5

Нагадаємо, раніше в Мережі з'являлася інформація про те, що весілля Потапа і Насті повинна була відбутися минулого літа, але їх плани порушив невдалий стрибок співачки з парашутом. Подейкують також і про те, що зараз пара займається будівництвом заміського будинку під Києвом, в який планує перебратися в найближчим часом.