Новини про зірок
Подобається

Зворушливе привітання: Як діти з «Голос країни» привітали тренера з днем народження

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зворушливе привітання: Як діти з «Голос країни» привітали тренера з днем народження

КОМАНДА "МОНАТІКІВ" З "ГОЛОС.ДІТИ-3" ЗВОРУШЛИВО ПРИВІТАЛА СВОГО ТРЕНЕРА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ


Учасники команди MONATIK з "Голос.Діти-3" до дня народження свого тренера підготували незвичайний сюрприз, — Корупція Стар

Популярне: Терміново! З життя пішов відомий український шоу-мен

Талановиті підопічні MONATIK в проекті "Голос.Діти" продовжують дружити і спілкуватися зі своїм тренером навіть після закінчення концерту. Так, 1 квітня, в день його народження хлопці приїхали з різних міст на знімальний майданчик нового кліпу MONATIK, щоб подарувати йому зворушливий подарунок на честь свята.

Влад Фенічко, Лера Лисенко, Андрій Бойко, Карина Аракелян, Юля Радчук і Дара Село подарували артисту великий торт із зображенням їх команди і зворушливих моментів проекту "Голос.Діти-3", а також заспівали під гітару кілька пісень, для яких самі придумали слова.

Звичайно ж, MONATIK був зворушений увагою своїх талановитих підопічних.

Снимок
Як відомо, 1 квітня артист святкує свій день народження на знімальному майданчику кліпу на пісню "Увлиувт" ("Упали в любовь и ударились в танцы").

Нагадаємо, цієї неділі, 2 квітня, о 21.00 на телеканалі "1+1" учасників "Голосу країни-7" і їх тренерів чекають вокальні "нокаути" в командах Тіни Кароль та Джамали.