Новини про зірок
Подобається

В голові не вкладається!!! Те, що зробила Ліза Боярська заради чоловіка приголомшило всіх шанувальників

31/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
В голові не вкладається!!! Те, що зробила Ліза Боярська заради чоловіка приголомшило всіх шанувальників

Актриса Єлизавета Боярська практично ніколи не розповідає про своє особисте життя, так як не хоче, щоб це публічно обговорювалося, передає Корупція.Стар

Популярне: Фанати в захваті: Віталій Козловський розповів у відвертому інтерв’ю ексклюзивні подробиці про весілля, дітей та Раміну

Відомо тільки, що актриса одружена з Максимом Матвєєвим, і у пари підростає син Андрій. Фактично зіркова родина "розривається" на два міста — російську столицю і рідний Санкт-Петербург.

Нещодавно стало відомо, що подружжя купило квартиру в Москві. Підтвердження цьому факту дав і зоряний батько Лізи, Михайло Боярський. За словами артиста, його дочка і її чоловік самі змогли накопичити гроші на дорогу нерухомість. Сама Ліза зізналася, що їй важко дався переїзд до Москви, але вона зробила це заради своєї сім'ї.

Актриса вважає своєю малою батьківщиною Петербург, але вже звикла до життя в столиці. Заради близьких людей Боярська змогла переїхати в інше місто. Втім, знаменитість все одно часто приїжджає в Північну столицю і іноді проводить там ціле літо.

259659_3 boyarska-z-choloiikom-1024x1024