Як правильно зробити манікюр вдома: корисні поради майстрів

14/03/2017     Автор: Яна Романська
Як правильно зробити манікюр вдома: корисні поради майстрів

Іноді не вистачає часу або коштів для того, щоб довірити свій манікюр майстру. 

Скільки старань не вкладати в цю тонку справу, але домашніх умовах не виходить зробити манікюр схожий до салонного, передає Корупція. Стар

Чому не виходить зробити такий же манікюр як роблять його в салоні? Давайте разом розберемо помилки, які ми допускаємо в домашніх умовах.

99775_YruLXAFEZJf8_w_700

Багато хто робить помилку, коли перед нанесенням лаку на поверхню нігтя, полірують його до дзеркального блиску. На сильно спиляною поверхні лак не буде триматися, тому при першому ударі або контакті з хімічними засобами лак починає тріскатися і відпадати. 

Нігтьову поверхню потрібно спилювати, щоб вирівняти їх, але не до дзеркального блиску.

99775_AEnZVymYlGYW_w_700

Перед нанесенням лаку, нігтьову поверхню необхідно знежирити, але рідина для зняття лаку не зробить це на належному рівні. Існують спеціальні засоби, які підсилюють зчеплення лаку з нігтьової поверхнею.

Основу під лак і перший шар самого тону потрібно наносити тонким шаром. Ми часто допускаємо помилку, завдаючи відразу товстий шар лаку, що в підсумку призводить до його відшарування від нігтьової поверхні. 

Наносимо спершу основу під лак, даємо час, щоб вона просохла, потім наносимо тонким шаром сам лак. Вичікуємо трохи часу, щоб він теж добре закріпився на нігтьової поверхні і потім вже наносимо наступний шар, який буде давати основний колір вашим нігтям.

Не кожен майстер манікюру, може ідеально нанести лак на нігтьову поверхню. Заступ за кордон нігтів це нормальне явище. Наша помилка в тому, що ми прибираємо недоліки ватяними паличками або серветкою просоченими рідиною для зняття лаку. Але такі методи можуть зіпсувати весь нанесений шар, тому краще використовувати пензлики для малювання з тонкими волокнами.

Поверх нанесеного лаку зазвичай ми наносимо закріплювач, щоб лак тримався на нігтях якомога довше. Багато закріплюють остаточну поверхню, але цю процедуру потрібно проробляти з кожним нанесеним шаром.

Після кожного використання лаку, необхідно протирати пензлик від лаку і шийку флакону, щоб засохлі залишки не псували ваш наступний манікюр.
Секрети вдалого манікюру не складні тому пробуйте дотримуватися їх, щоб ваш домашній манікюр був схожий до салонного.

Раніше розповідали про те, що постійне полірування нігтів робить їх беззахисними і слабкими. Поверхня стає занадто тонкою і надалі сам ніготь буде ламатися при найменшому легкому ударі.