Новини про зірок
Подобається

Кайлі Міноуг зізналася, що тяжко переживала зраду бойфренда

21/02/2017     Автор: Яна Романська
Кайлі Міноуг зізналася, що тяжко переживала зраду бойфренда

Співачка вперше прокоментувала розставання з Джошуа Сассом

На початку лютого 48-річна австралійська виконавиця зробила офіційну заяву, в якій повідомила про те, що вона і її наречений Джошуа Сасс вирішили розлучитися. І хоча виходячи з тексту повідомлення складалося враження, ніби це було обопільним рішенням знаменитостей, буквальнов того ж дня в мережі з'явилася інформація про те, що справжньою причиною розриву стала зрада 29-річного актора, пише Корупція.Стар

І ось днями Міноуг вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася: "Те, що сталося, – великий досвід для мене. Цього не повинно було статися, але тепер нічого не поробиш. Головне, я готова рухатися далі, – зізналася співачка. – У мене не було ідеальних відносин, можливо, мені просто не судилося їх мати. Але мені подобається закохуватися, і я планую продовжувати це робити". Варто зазначити, що, за словами інсайдерів, Кайлі намагається не сумувати.

Популярне: Моторошне видовище: з Олександром Педаном трапилася страшна біда. Фанати нажахані (ФОТО)

kylie-minogue kylie-minogue-cancer-breast-story landscape-1449238714-kylie-minogue-christmas-music-video

Нагадаємо, зовсім нещодавно стало відомо, що Джошуа Сасс почав упадати за популярною співачкою лише для того, щоб прославитися за її рахунок. Насправді ж він ніколи не відчував до неї щирих почуттів і все було розіграно задля піару.