Новини про зірок
Подобається

Приголомшлива правда від Павла Зіброва про його стосунки із жінками

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Приголомшлива правда від Павла Зіброва про його стосунки із жінками

Артист розповів про зйомки в молодіжній комедії "Инфоголик"

Народний артист України Павло Зібров останнім часом наважується на різні експерименти: так, співак зіграв "Зибрембо" в гумористичному шоу, відіграв діджей-сет в нічному клубі, заспівав про "Укрзалізницю", а тепер знявся в молодіжному ромкомі "Інфоголік". Фільм, знятий за замовленням телеканалу НЛО TV, спільно з Idea Production, студією "Мамахохотала" і Multi Media Distribution, виходить у прокат в Україні 2 березня, передає Корупція.Стар

— Павло Миколайович, не так давно ви знялися в кліпі групи "Плюшевий Бруклін" "Лову-лову". Чому вас зацікавила ця ідея?

— Спочатку не зацікавила, але хлопці з "Мамахохотала" виявилися дуже наполегливими. Ви ж розумієте, я класик – консерваторія, класичне відділення. Зрозуміло, що співак серйозний. І я подумав: для кого ж я буду співати реп? Але хлопці мене переконали: "Ви не розумієте, от тільки ви рэпнете на цю актуальну тему з призначенням Войцеха Бальчуна на "Укрзалізницю", ви станете через кілька днів суперпопулярним серед іншої категорії – молоді, студентства". До того ж, мене дружина моя Марина Володимирівна (вона і мій директор і продюсер) вмовила спробувати. Я і спробував! Виявилося, що не так вже й просто той реп записувати. Якщо б я був безголосий, мені, можливо, було б легше прочитати. Години півтори ми писали, я навіть мокрел. Сухо, синкопи треба відбивати, потрапляти в ритм, такт говіркою, а не співом. Записали, а вони кажуть: "Павло Миколайович, а що ви робите завтра?" Збиралися кліп записувати – швидко у них все так! Але я подумав, що і нормально, чому б не записати.

— З командою знайшли спільну мову?

20_main_ukr

— Мені сподобалася команда, чітко все розписано, немає жодних зволікань. Видно, що вони знають, що вони знімають, а не пальцем в небо… Все було "чотко"! Коли кліп пішов в інтернет, я якраз повертався з Житомира, поки я їхав, мене обдзвонили всі центральні телеканали і попросили дати коментар з цього приводу. Поки до Києва доїхав, подумав: "Ого, який шоколад!". До завтра у мене вже були прямі ефіри на ТБ і радіо. І я зрозумів, що хлопці молодці. Дуже вдячний долі, що я відкрив для себе ще і реп, і молоду аудиторію.

— Крім захоплених відгуків, були і негативні, навіть хотіли позбавити вас звання Народного артиста. У вас не було проблем?

— Новиною про репі і Зіброва накрила не тільки Україну, але і Польщі, мені багато писали. Але негативу було 5% з 100. Ми все це вчасно перевели на жарт, всі зрозуміли, що не потрібно конфронтації, я не лізу в їх бізнес, не думаю робити ніякої революції на залізницях. Влітку я летів в одному літаку з помічником Войцеха. Він поляк з українським корінням, ми з ним нормально поспілкувалися. А потім ми за обідом зустрілися з самим Бальчуном. Він мене побачив, окуляри зняв: "О, Зібров, дізнався-дізнався". Я кажу: "Ну що, бити мене не будете? На дуель не будете викликати?" За 10 хвилин ми перейшли на "ти" як музиканти: я попсовік, він рокер. Швидко знайшли спільну мову. І домовилися якось навіть записати дует.

— Як вам вдається так легко ставитися до критики? Самоіронія у вас від природи або ви її тренували як-то?

— Краще я буду стібатися сам над собою, ніж інший. Я сам себе прощу, сам себе зрозумію. І довіра у людей, коли сам Зібров сміється над собою – ну, хіба не так? Мені було б неприємно, якби хтось сміявся наді мною десяток хвилин. А так я відкритий для всього нового. Грав ж Зибрембо в "Лізі сміху", тепер ось знявся у молодіжній комедії "Инфоголик".

— Ви одразу погодились на роль, або у вас були питання до сценарію "Инфоголика"?

— Я ретельно переглянув сценарій – і мені дуже сподобалося! Особливо моя роль. Вона, знову ж таки, стьобна, але така жива і класна! Мені цікаво побути актором, слухатися режисера, стежити за камерою, за світлом, потрапляти в такт з партнерами – це дуже цікава робота. У мене класний персонаж з бородою – не можу розповідати конкретику, тому що це сюрприз для глядачів. Але скажу, що я буду в незвичному образі – трохи року, трохи таємничості.

— Инфоголизм особисто вас стосується як-то?

 — З цими Фейсбуками, Инстаграмами і всім іншим зовсім змінилося життя. Є вільна хвилина – і ти відразу залазити в телефон, ганяєш по всьому світу, дивишся всіх своїх знайомих. З одного боку, це добре – це обізнаність, ти можеш і музику послухати, і новини почитати і подивитися фільми. А з іншого боку, ця установка "я можу собі дозволити все" забирає дуже багато часу і заважає зосередитися на справах, які потрібно робити. Головне – вчасно вийти з цього інформаційного потоку, а ця зараза займає час. Це хвороба, яка прогресує кожен день. Якщо раніше цим дорослі займалися, потім студенти, то зараз діти, яким 2,5-3 роки. Це проблема. Торкнулася вона і мене, і дружини, і дитини. Я перед сном думаю: "почитаю трохи новини". І все, так сидиш до двох ночі, а потім не висипаєшся, з головою дурною. І вранці ти прокидаєшся – і знову перевіряєш, хто лайкнув, хто що написав. А ще треба відреагувати. Нам треба всім пригальмувати! Думати і займатися цим, дозовано.

56e6a6ba3e33b_23(63)

— Як вам працювалося з молодою командою, яка робила фільм?

 — Я ніколи з "старперами" не знімався – думаю, що з ними так само приємно. Але тут підібралася чудова команда професіоналів. І вік тут має значення тільки в тому сенсі, що молоді знають, чого вони хочуть.

— Як ви готувалися до ролі? Не важко було перевтілитися з народного артиста персонажа комедії?

— Та ну! Пафос прибрав – і працювати! Якщо ти вже підписався на роль, значить, виконуй завдання режисера та знімальної команди. Пафос, апломб, тобі зручно або незручно, хочеться чи не хочеться – ти повинен робити. Ти народний, або безрідний – ти в команді.

— А у вас був зоряний райдер?

— Хіба без нього можна? (сміється). Ми знімали одну зі сцен з яйцями, які були зварені круто. Сцену довго знімали, я був голодний і попросив з'їсти половину тих яєць. Ще був огірок, помідори, хліб. Це і був мій райдер! Я не вибагливий. Розумію, як дістаються ці гроші, що я буду обдирати продюсерів як липку? У мене три дні було зайнято для зйомок, я міг би повиступати в цей час, заробити непогані гроші. Але хто, як не ми, будемо допомагати українському кіно ставати на ноги? То-то ж…

— Чи вплине ваше "вливання в молодіжну тусовку" на вашу творчість?

— В деякому роді. Зараз ми з Потапом плануємо записати одну пісню – це мій старий шлягер. Потап мене побачив в "Лову-лову" і каже: "Шкода, що раніше не здогадався – давай з тобою щось вытворим разом". Будемо витворяти! Петя Мага допоміг нам з запевами – і вони стали смішними. Думаю, що буде цікавий тандем.

— На вашу думку, чого не вистачає українському кіно?

— Підтримки держави не вистачає, бюджетування. Якою б не була Росія, але у них там мільйони-мільярди спонсорських внесків. У нас цього немає. І це заважає нам зрушити з місця. Всі працюють на ентузіазмі. Це чудово, але хто так довго протягне?
2_879

— Від сумного до веселого. "Инфоголик" – романтична комедія, в якій йдеться і про кохання теж. У молоді своєрідне розуміння цього поняття, а що для вас любов?

— Любов – вона різна. Спочатку це "ахи-охи", на інтуїтивно-інтимному, бурхливому сплеску. Цей період проходить. Потім людина усвідомлює, що повинен брати на себе відповідальність. А жінка – бути поруч. Потім любов йде на душевному рівні… Ти розумієш, що ти увійшов у душу, тіло, серце, волосся, очі, кров – і воно вже твоє. Тут головне його підтримувати, підживлювати. Без цього кохання відмирає, залишається тільки оболонка, зовнішній. Тому дуже правильно одному й другому намагатися підкидати дрова у багаття – придумувати подорожі, дивувати, дарувати подарунки. Не треба кольє за 5 тис. доларів – досить булочку спекти, салат нарізати, приємне слово сказати.

— На носі 14 лютого. Рецепт ідеального Дня святого Валентина від Павла Зіброва?

— Багато років я працюю, концерти 14 лютого – так склалося. Але вранці намагаюся піти на кухню і заздалегідь приготувати щось смачне, тортики купити, дитині – гривневі банкноти підкласти, намалювати сердечко, написати щось важливе. Фантазії багато не потрібно – увага важливіше! Але зізнаватися в коханні потрібно не тільки в день закоханих. Мала моя, Діана, мені майже щодня каже: "Тату, я тебе ТАААК люблю", без приводу. І я не скуплюся проявляти почуття до неї і до дружини – без цього неможливо.

— Уявіть, що ви могли б зіграти кого завгодно – яку роль ви б вибрали?

— Я б зіграв у фільмі "Містер Х". Там образ такий цікавий, герой-коханець все ж, є пристрасті, мордасті. Георг Отс був чудовим у цій ролі, а я б зробив мюзикл на сучасний манер. І грав головну роль, і заспівав би "Арію Містера Х", яка вже давно є в моєму репертуарі. Це кльово було б – моя мрія! Тому режисери, слухайте!

— Чому глядачеві потрібно йти на комедію "Инфоголик"?

— Тому що вона хороша. Це дуже добра стрічка про кожного з нас. І фільм має несподівані сюжетні повороти. Инфоголик – сама назва вже говорить за себе!