Новини про зірок
Подобається

Куди пропала 69-річна Софія Ротару?

21/11/2016     Автор: Яна Романська
Куди пропала 69-річна Софія Ротару?

Останнім часом 69-річна співачка Софія Ротару зовсім випала з зору уваги. Українська співачка не дає інтерв'ю і не відвідує світські заходи, передає Корупція.Стар

Артистка давно не приймає участі в російських заходах і концертах, а також не спілкується з пресою. Однак це не означає, що зірка припинила свою творчу діяльність. Як вдалося з'ясувати, недавно Софія Михайлівна вирушила в новий гастрольний тур по Німеччині.

«У Росії зараз криза, через це всі артисти поїхали працювати до Німеччини. Тільки недавно тут пройшли тури Філіпа Кіркорова, Земфіри, Стаса Михайлова. Ясна річ, що для двох мільйонів російськомовних німців це багато. Проте, на кожен концерт Софії Михайлівни збиралися по 3-4 тисячі людей», — розповів представник зірки «Співбесідникові».

Також джерело повідало, чому співачка стала не так часто давати концерти: 

«Вона рідше виступає, тому що їй хочеться побути вдома з дітьми і внуками, приділити увагу собі. Все-таки вона 45 років гастролювала. Але це не означає, що Софія Михайлівна не виступає. У неї є корпоративи і приватні вечірки. Вона тільки днями літала в Монако. За нею надіслали приватний літак, заплатили 200 тисяч євро за концерт. А в тури вона їздить тільки для того, щоб зустрітися з шанувальниками. Звичайно, вона без них нудьгує».

51-2-680x1019