Новини про зірок
Подобається

Все йде до суду? Остапчук влип — колишня не стрималась. Несподіваний удар!

18/07/2023     Автор: Катерина Гук
Все йде до суду? Остапчук влип — колишня не стрималась. Несподіваний удар!

Нотаріус та колишня дружина українського ведучого Володимира Остапчука – Христина Горняк – влаштувала публічні розбірки з екскоханим та його новою обраницею Катериною Полтавською. Камнем спотикання став будинок, який колишні закохані придбали в шлюбі.

Артист продемонстрував, як готується до ремонту, що не сподобалося Христині Горняк, адже експодружжя ще не дійшло згоди щодо поділу майна. Про це нотаріус розповіла в своєму блозі.

«Кажу як є, бо знаю, що мене прочитають всі, а особливо – мій колишній. Бачить Бог, я хотіла мирно і навіть готова була відійти від рівності часток, хоча всі крутили біля скроні. Але я не хочу, щоб мене дурили, брехали і крали. Я готова розмовляти і домовлятися, але не виходить, тому курс на «Золоче прованс», – заявила Христина Горняк.

Екскохана ведучого дорікнула парі, що вони хочуть забрати будинок собі, а не чесно його поділити. Вона готова судитися з колишнім чоловіком, проте ще очікує від нього зустрічних кроків та мирного рішення.

«Якщо в мене будуть красти моє, я не мовчатиму, як мовчала на іншу тему… Так хотілося спокійно, без сварок, але, я так розумію, одного мого бажання мало», – додала Горняк.