Образа на все життя! Полякова зізналась — прямо в Монако: він втік. Відомий режисер — неочікувано!

11/12/2021     Автор: Катерина Гук
Образа на все життя! Полякова зізналась — прямо в Монако: він втік. Відомий режисер — неочікувано!

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова має велику кількість прихильників. Наразі вона є однією з найпопулярніших артисток. Виконавиця завжди впевнена у своїх здібностях й талантах. Проте, так було не завжди.

Оля Полякова розповіла, що одного разу її дуже сильно образив російський режисер Ігор Крутой. За словами співачки, така прикра ситуація сталась в Монако. Туди артистку запросили на день народження. На святі зірці дозволили заспівати, однак Ігор Крутой покинув залу перед самим виступом Олі Полякової.

Він заявив, що співачка зовсім не має голосу. Такі словами неабияк образили жінку. Також Оля Полякова розповіла про ще одну ситуацію, після якої пів року не презентувала пісень.

За словами зірки, під час запису нової пісні звукорежисер назвав її дуплом. Після такого неприємного інциденту в Олі Полякової з’явилось багато комплексів.

Вона боялась вийти на сцену й знову почути негативні слова. Проте, згодом артистка поборола всі свої комплекси та продовжила співати. Наразі зірка зовсім не реагує на критику та не залежить від думок інших людей.