Новини про зірок
Подобається

Вийшов перший трейлер бойовика з Жан-Клодом Ван Даммом, знятого в Києві

08/06/2021     Автор: Яна Романська
Вийшов перший трейлер бойовика з Жан-Клодом Ван Даммом, знятого в Києві

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер бойовика Останній найманець, що розповідає про політичні інтриги на державному рівні з Жан-Клодом Ван Даммом, який частково знімали в 2020 році в Києві.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер комедійного бойовика про політичні інтриги Останній найманець (The Last Mercenary). Його представили в рамках виставки Netflix Geek Week, присвяченої серіалам, фільмам та іграм, яка проходить з 7 по 11 червня.

Зйомки фільму частково проходили в Києві, частково в Парижі. У серпні 2020 року за зйомками мали можливість спостерігати жителі Бортничів, а в вересні супермаркет Сільпо на Подолі і частину вулиці задекорували французькими вивісками, написами і дорожніми знаками.

Головні ролі в бойовику виконали Жан-Клод Ван Дамм і французький комік Альбан Іванов. Автором сценарію і режисером став Давід Шарон. Продюсерами виступили Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві і Оліас Барко.

«Останній найманець — неймовірно захоплюючий проєкт, який дозволяє мені спробувати себе в новому жанрі», — сказав Ван Дамм в заяві, зробленій під час роботи над фільмом. «Я завжди був прихильником Жан-Поля Бельмондо і сподіваюся, що мені вдасться розкрити себе в комедійному бойовику. Сценарій Давіда Шарона дає для цього всі можливості — прекрасна емоційна історія, багато дій і багато гумору. Я дуже радий грати разом з Альбаном Івановим, Ассою Сілла і Саміром Деказзою».

За сюжетом таємний агент, засуджений урядом Франції, повертається до країни, щоб врятувати свого сина, якого підставила міжнародна терористична організація.

Прем’єра фільму запланована на 30 липня на Netflix.

Нагадаємо, в кінці липня 2020 року міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив про старт зйомок Останнього найманця в Україні в своїх соціальних мережах, опублікувавши фото з Жан-Клодом ван Дамом.