Звезда недели
Подобається

Електрогриль DeLonghi! Чому раніше його не було на моїй кухні? Готувати легко

21/11/2020     Автор: Яна Романська
Електрогриль DeLonghi! Чому раніше його не було на моїй кухні? Готувати легко

Як відомо світ ніколи не стоїть на місці та сучасні технології розвиваються зі швидкістю світла. Побутова техніка для дому — не виняток.

Для сучасної господині не достатньо мікрохвильової печі, блендера чи просто електричної духовки. Хочеться чого нового, чогось практичного, чогось, що спростить процес приготування їжі. І на сьогоднішній день, найкращою альтернативою сміливо можна назвати — гриль.

Сьогодні ми розповімо вам про усі переваги електричного гриля для дому на прикладі однієї неймовірної моделі, а саме Електрогриль DeLonghi CGH 1030 D, який стане незамінним помічником на кухні, навіть якщо у вас і немає таланту для готування.

У першу чергу гриль відрізняється від іншої техніки своєю експлуатацією і простотою у приготуванні найрізноманітніших і найсмачніших страв.

Якщо ви у пошуках гриля для свого дому і головні критерії для вибору — це простота і компактність, тоді електрогриль DeLonghi CGH 1030 D ідеально впишеться у будь-який інтер’єр.

DeLonghi CGH 1030 D — це гриль, який займає мінімум місця і буде виглядати стильно у будь-якому куточку на вашій кухні. Чому саме він?

По-перше, електрогриль DeLonghi CGH 1030 D компактний і його параметри всього 45,8×34,3×18,5 см. Також, у порівнянні з іншими моделями схожих електрогрилів DeLonghi CGH 1030 D важить неповних 7 кілограмів.

Серед інших базових характеристик цієї моделі гриля можна назвати наступні: Робоча поверхня гриля може бути рифленою, або гладкою. Все завдяки тому, що у комплектацію входять знімні пластини. Завдяки цьому на даному грилі ви зможете приготувати не лише м’ясо чи рибу, а також бельгійські вафлі, різноманітні сендвічі, овочі і просто все що ваша душа забажає.

Покриття гриля — антипригарне. Є також декілька температурних режимів, а саме шість, які підійдуть для приготування чого завгодно.

Функціонал електрогриля DeLonghi CGH 1030 D.

Дана модель багатофункціональна і під час приготування ваших страв ви можете запрограмувати її на автовідключення, або налаштувати таймер для відключення у потрібний момент. Також електрогриль оснащений термостатом, який регулює температуру під час готування, тому зіпсувати продукти у вас точно не вийде. Максимальна температура для приготування 230 градусів.

Електрогриль оснащений індикатором нагріву і індикатором роботи, щоб ви завжди могли стежити за часом приготування вашої страви та коли потрібно збільшити чи зменшити температуру.

Головні особливості електрогриля DeLonghi CGH 1030 D.

DeLonghi CGH 1030 D запрограмований на цілих сім режимів приготування, а саме — контактний гриль з рифленими пластинами і окремо з плоскими пластинами, відкритий гриль окремо з рифленими та окремо з плоскими пластинами, гриль-піч, приготування вафель і режим, коли можна поєднувати вищеперераховані.

Електрогриль також оснащений електронним LED дисплеєм, який дозволяє зручно керувати налаштуваннями гриля. Саме за допомогою дисплея ви завжди зможете чітко визначати температуру для приготування ваших страв, а також контролювати температуру для кожної із пластин електрогриля.

Знімні пластини DeLonghi CGH 1030 D виготовлені з високоякісного антипригарного тефлону. Їх зручно знімати з гриля і легко мити, можна навіть у посудомийній машині.

Також електрогриль DeLonghi CGH 1030 D оснащений спеціальним піддоном для збору лишнього жиру, який теж легко знімається і легко миється.

Комплектація електрогриля DeLonghi CGH 1030 D.

Отже, окрім самого гриля у комплектацію також входить три знімні пластини — рифлена, пласка та окремо для приготування вафель. Також у комплект входить лопатка, мірна ложка для тіста, піддон для жиру. І обов’язково інструкція і гарантійний талон. Виробник цієї моделі дає гарантійний талон на цілих 2 роки, оскільки впевнений у якості DeLonghi CGH 1030 D.

Зазначимо, що якщо ви оберете електрогриль DeLonghi CGH 1030 D, то можете бути впевненими у тому, що ваші страви завжди будуть не лише смачними, а також і низькокалорійними, оскільки для приготування не потрібно використовувати багато олії. Тому якщо ви прихильник правильного харчування — ця модель електрогриля стане вашим незамінним помічником на вашій ку
хні.