Без категорії
Подобається

Вітольд Фокін прокоментував заяву внучки

15/09/2020     Автор: Яна Романська
Вітольд Фокін прокоментував заяву внучки

Вітольд Фокін прокоментував скандальну заяву власної внучки про те, що вона познайомила його з очільником Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Він зауважив, що така зустріч дійсно була, але він геть не пам’ятає, за яких обставин вона відбувалася, бо, мовляв, це було давно.

Так, Фокін зізнався, що бачився з Єрмаком всього один раз до свого призначення у ТКГ. Про це він розповів у коментарі виданню «Гордон».
«Це було кілька років тому. Вона досить часто приїжджає до мене з друзями своїми. Як правило, це симпатичні цікаві люди. Не можу пригадати, коли саме вона приїжджала з цим паном. Може, це було рік тому, може, більше. У мене не відклалося це в пам’яті. Це було задовго до [запрошення в ТКГ]. Один раз з ним перетнувся і більше не зустрічався, не говорив по телефону до того часу, поки він не запросив мене для розмови в Офіс президента», — розповів Фокін.
Вітольд Фокін розповів, що насправді був знайомий з очільником Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Однак зустрічалися вони лише одного разу і це було дуже давно. Окрім того, він заявив, що його внучка має свою думку, яку в праві висловлювати. Фокін додав, що не збирається про неї більше нічого говорити.
«Я ні з ким про свою онуку бажання говорити не маю. Вона повнолітня людина. Зовсім самостійна. У неї своя думка, вона має право її висловлювати, коли завгодно і де завгодно», – сказав політик.
Що відомо про заяву. Марія Фокіна, онука першого прем’єр-міністра Вітольда Фокіна стверджує, що познайомила дідуся із керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та причетна до рішення свого родича увійти до складу Тристоронньої контактної групи у Мінську. Вона заявила журналістам, що особисто познайомила главу Офісу Президента Андрія Єрмака зі своїм дідом Вітольдом.
«Знаєте, я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Бо це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися перемовинами в ТКГ», – сказала вона.
Фокіна також додала, що «Він не знав, що Андрій Єрмак це мій добрий друг дитинства. І Андрюші якраз потрібна була допомога із ситуацією».
Нагадаємо, в інтерв’ю програмі «Світське життя» на телеканалі «1+1», яке вийшло 12 вересня, внучка Фокіна — співачка і модель Маша Фокіна заявила, що її дід став членом ТКГ після того, як вона познайомила його з Єрмаком.
Очільник Офісу Президента Андрій Єрмак заяви Марії Фокіної не коментував.