Без категорії
Подобається

Жостоке вбивство. Його просто розчленували. Помер відомий український репер

31/07/2020     Автор: Яна Романська
Жостоке вбивство. Його просто розчленували. Помер відомий український репер

Слідчий комітет РФ затримав дружину українського репера Енді Картрайта. Марину Кохал звинувачують у вбивстві та подальшому розчленуванні свого чоловіка.

Про це повідомила прес-служба Слідчого комітету  Російської Федерації, в п’ятницю, 31 липня.

 

«В даний час з підозрюваної проводяться слідчі дії. Слідство має намір клопотати перед судом про обрання щодо неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту», — йдеться в повідомленні.

 

Як наголошується, в даний час звинувачення їй поки не пред’явлено. Розслідування кримінальної справи триває.

 

За даними ЗМІ, причину смерті музиканта слідчі поки що не знають, але вирішили заарештувати його дружину нібито з побоювань, що фанати Енді Картрайта можуть помститися їй за смерть кумира.

 

 

 

«Єдине, що достовірно встановлено експертами, — це те, що репер був мертвий, коли його розчленовували. До речі, причина його смерті теж поки залишається невідомою», — йдеться в повідомленні з посиланням на правоохоронні органи.

 

Результати судово-медичної і гістологічної експертизи очікуються через три тижні.

 

Нагадаємо, вчора, 30 липня, в Пітері в квартирі виявили розчленоване тіло, яке належить реперу Енді Картрайт. За попередніми даними, співака розчленувала його дружина, яка повідомила, що він помер чотири дні тому від передозування. Марина Кохан нібито не хотіла, щоб співака вважали наркоманом, тому вирішила позбутися тіла. Але, як показав первинний аналіз останків тіла Енді Картрайта, в його організмі не було наркотиків.