Без категорії
Подобається

З самого ранку! Масштабна трагедія на дорозі. Уже вісім загиблих. “Уламки автобуса по всій дорозі”

31/07/2020     Автор: Яна Романська
З самого ранку! Масштабна трагедія на дорозі. Уже вісім загиблих. “Уламки автобуса по всій дорозі”

У ніч на 31 липня на трасі «Таврида» в окупованому Криму сталася масштабна ДТП — мікроавтобус з пасажирами врізався у вантажівку. Загинуло вісім осіб.

 

Про це повідомляє окупаційна влада півострова.

 

«У Білогірському районі на автодорозі» Таврида «в районі села Русаківка водій автомобіля Mercedes Sprinter попередньо заснув за кермом, допустив зіткнення з попереду йде вантажівкою», — повідомила прес-служба окупаційних МВС.

 

За інформацією «віце-прем’єра» Криму Олени Романівської, в ДТП постраждало 18 людей.

 

«Вісім загиблих, десять постраждалих», — цитує Романовську російський Інтерфакс.

 

«Віце-прем’єр» повідомила, що четверо травмованих в ДТП знаходяться в сімферопольській лікарні. Постраждалу вагітну жінку направили в перинатальний центр в Сімферополі. Троє поки залишаються в лікарні Білогірська. Двоє дітей отримали в аварії незначні садна і забиті місця, їх забрав батько.

 

Окупаційний слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтею 238 КК РФ — надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров’я споживачів.

 

В «МВС» порушили кримінальну справу за частиною 5 статті 264 (Порушення особою, яка керує автомобілем правил дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів, що призвело до смерті двох і більше осіб) КК РФ.

 

За попередніми даними, водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, що курсував з Краснодара в Севастополь, заснув за кермом і врізався в «Камаз».