Без категорії
Подобається

Брудні інтриги! Топ чиновник подав у відставку. Просто перед виборами

31/07/2020     Автор: Яна Романська
Брудні інтриги! Топ чиновник подав у відставку. Просто перед виборами

Стариченко заявив, що відмовляється від посади голови Київської облради і припиняє діяльність політика.

Відповідне фото заяви про звільнення Стариченка розмістив на своїй сторінці в Facebook екс-нардеп і лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.

 

 

«Голова Київської обласної ради від РПЛ Микола Стариченко подав заяву про відставку і складання мандата. Вчора ця політична повія разом з іншими депутатами-зрадниками від РПЛ створили в облраді групу на» підтримку демократичних ініціатив президента Зеленського «. Ці повії так мріють утриматися в депутатських кріслах , що, змінюючи партію, остаточно втратили совість і елементарну пристойність «, — написав у четвер Ляшко.

 

Сам же Стариченко заявив:

 

«Я вирішив скласти повноваження голови і депутата Київської обласної ради. Це пов’язано з рядом інсинуацій, інтриг і брудних технологій, які набирають обертів в період передвиборної кампанії і в яких брати участь ніколи не буду», — наводяться на сайті слова Стариченко.

 

Нагадаємо, що 29 липня, з’явилася інформація про те, що депутати Київської обласної ради VII скликання створили депутатську групу «За демократичні ініціативи Президента України Володимира Зеленського» до якої і увійшов Микола Стариченко.