Новини про зірок
Подобається

5 практичних причин купити iPhone 8 Plus у 2019 році

01/11/2019     Автор: Ігор Нагорний
5 практичних причин купити iPhone 8 Plus у 2019 році

Осінь — час, коли прихильники продукції Apple напружено стежать за новинами компанії в очікуванні презентації останніх розробок. Цього року публіку вразили трьома моделями iPhone 11, оновлений дизайн якого просто розірвав соціальні мережі. Для когось купити новий айфон — буквально справа честі, однак чи є сенс змінювати по смартфону щороку тим, для кого телефон — аби дзвонити? Ми розкажемо, чому варто надати перевагу менш новій «вісімці» та яку користь принесе таке рішення власникові.

1. Доступність

Вересень-жовтень — не лише хвилююча пора презентацій, а й сезон знижок на минулорічні моделі. Для наочності достатньо лиш порівняти ціни на будь-якому сайті офіційного ритейлера продукції Apple. Так, наприклад, iPhone 8 Plus (https://shop.kyivstar.ua/ua/Apple-iPhone-8-Plus-64GB-Space-Grey) у стильному сірому кольорі можна придбати до 20 тис. гривень дешевше, аніж товариша 11 Pro — різниця фантастична!

Доступність має й інший аспект — вісімку банально легше купити, оскільки свіжа-гаряча-з печі новинка доступна у наявності далеко не в усіх магазинах. І нехай за пару місяців ажіотаж трохи вщух і вже не треба відстоювати кілометрові черги, однак усе одно доведеться трохи почекати.

2. Відмінний функціонал за вигідну ціну

Будьмо відвертими: так, рік праці спеціалістів напевне не пройшов дарма, однак чи потрібні усі нюанси нового покоління пересічному користувачу? iPhone 8 — відмінний сучасний смартфон, який багато чого може запропонувати своєму власникові. Зокрема, чіп A11 Bionic з шістьма ядрами — фішка й моделі X, яка теж коштує дорожче. Швидка бездротова зарядка та ємність батареї до 21 години активного користування, висока роздільна здатність та насичені кольори, можливість роботи у режимі доповненої реальності — усе це є у більш доступної вісімки. Таким самим лишається й об'єм оперативної пам'яті — 64 Гб. Камера також не поступається десятці (основні — ідентичні, а фронтальна так само має режим «Портрет»). Чи треба платити більше?

3. Кнопка «Додому»

Відсутність кнопки «Додому» (як, загалом, відсутність будь-яких кнопок) поряд із втратою гнізда для навушників є одним із найобговорюваніших та найбільш суперечливих нововведень від Apple. Восьмий айфон — наразі єдиний реальний спосіб продовжувати користуватися улюбленою функцією та новітнім функціоналом водночас. Щоправда, на відміну від шістки, кнопка не механічна, однак тому є свої причини, і про них — у наступному пункті.

4. Технологія Touch ID

Розпізнавання обличчя Face ID за рік встигло отримати як палких шанувальників підвищеного рівня безпеки гаджета, так і ненависників, які стверджують, що функція працює не так злагоджено, як хотілося б. А ось технологія захисту за відбитком пальця отримує куди менше негативу за надійність, простоту і зручність. Сканер розміщений на кнопці «Додому».

5. Для прихильників старого дизайну

Зовнішній вигляд iPhone 8 Plus найбільш з-поміж усіх нових розробок схожий на своїх попередників. Хоча оновлення також є, наприклад,вишукана скляна задня стінка, захищена тонким олеофобним шаром від слідів пальців та інших забруднень. Для багатьох очевидним плюсом є відсутність «тієї дратівливої штуки згори екрану». Невеличку чорну виїмку порівнюють з недолугим чубчиком та нарікають, що без неї краще. Тому «чиста» вісімка — до ваших послуг.