Новини про зірок
Подобається

Відома телеведуча Жанна Бадоєва показала свою підрослу доньку

24/02/2019     Автор: Яна Романська
Відома телеведуча Жанна Бадоєва показала свою підрослу доньку

Ведуча поділилася своїми думками про виховання дітей

Відома телеведуча і мандрівниця Жанна Бадоєва, яка нещодавно потрапила в скандал через шоу "Орел і Решка", поділилася з підписниками рідкісним фото зі своєю помітно подорослішою дочкою Лолітою.  Яскравий кадр вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На знімку Жанна і Лоліта йдуть по пляжу пліч-о-пліч, одягнені в ефектні сарафани.  Руки вони підняли над головою.

У підписі до публікації колишня дружина відомого режисера Алана Бадоєва поділилася своїми думками про те, як слід вибудовувати відносини з дітьми в міру їх дорослішання.

"У мене завжди для дітей відкриті двері. Вони це знають))) Але я їм пояснюю, що ви — це окреме життя, а я — це окреме життя. У мене є особисте життя. Ви — мої діти, ми з вами друзі,  але давайте так: у вас свій розвиток, своя дорога, а я йду по своїй дорозі)))) але від цього я не перестаю показувати свою любов і піклуватися про них !!! "  — написала ведуча.

Більшість користувачів мережі погодилися з нею і відзначили, що це дуже мудрий підхід.

"Як же я теж хочу щоб мої батьки так говорили";  "На 200% з вами згодна, хоча мені й не так пощастило з батьками як вам";  "Мені ваші думки і ставлення до виховання дітей дуже близькі. З кожним разом переконуюся дедалі більше що ви талановита і дуже велика розумниця!";  "Як я заздрю ​​вашим дітям! Це дуже мудро з вашого боку";  "Дуже правильні слова, зрозуміють только мами дорослих дітей" — пишуть фоловерів Жанни.