Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 лютого 2019 року

24/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 26 лютого 2019 року

Овен

Не варто показувати свої слабкі сторони.  Не довіряйте навіть близьким друзям.  Вас можуть обдурити і підло підставити.  Продемонструйте твердість у прийнятті рішень.

Телець

Вам нарешті вдасться знайти спільну мову з колегами.  Ви навіть подружитеся з ними.  А спільне проведення дозвілля тільки зміцнить цю дружбу.  Але все ж не втрачайте пильності.

Близнюки

Дуже хороший і приємний день.  Вас чекає несподіваний сюрприз від близьких.  Ви дуже важливі для них.  Також ваші ідеї оцінять і на роботі.

Рак

День обіцяє бути звичайним.  Головне все встигнути і нічого не відкладати на потім.  Але вас чекає успіх і похвала від начальства.

Лев

Вам потрібно переглянути своє ставлення до близьких.  Не можна довіряти всім і беззастережно.  Вашу відданість оцінять не всі і можуть зробити вам капость.

Діва

Вам потрібно навчитися слухати і приймати критику.  Інакше успіху вам не домогтися.  Своєю зверхністю ви тільки відштовхуєте людей.  А союзники вам потрібні.

Ваги

Суперечливий, важкий день.  Конфлікти або непорозуміння виникнуть через зрослі амбіцій.  Відносини з партнером можуть ускладнитися через ревнощі або нездійснених очікувань.  Постарайтеся критично поставитися до власних можливостей і пристосуватися до нових обставин.  Проблеми дітей зажадають від вас максимум уваги.

Скорпіон

Все в вашому житті залежить від вашого настрою.  А сьогодні воно буде не дуже хорошим.  Це позначиться на спілкуванні з близькими.  Вам потрібно навчитися стримуватися і слухати думку інших.

Стрілець

Сьогодні вас чекає прийняття важливих рішень.  Треба добре подумати.  Найкраще покластися на свою інтуїцію.  Вона сьогодні ваш кращий друг.

Козеріг

Сьогодні ви зможете поліпшити атмосферу в своєму будинку.  Клопоти вам будуть тільки в радість.  У вас давно не було такого приємного дня.  Головне зберегти цей настрій.

Водолій

Того дня відзначений гармонією, заступництвом Вищих сил, справедливістю.  Використовуйте ваше чарівність в своїх інтересах — ймовірно, сьогодні вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно.

Риби

Сьогодні у вас буде можливість показати себе з кращого боку.  Тим самим ви зміцните свій авторитет.  Також приємний сюрприз від коханої людини урізноманітнить ваше вечір.

13:52