Плітки
4

«Удачі цьому альфонсу!»: В Мережі бурхливо обговорюють нове фото колишнього Ані Лорак

23/02/2019     Автор: Яна Романська
«Удачі цьому альфонсу!»: В Мережі бурхливо обговорюють нове фото колишнього Ані Лорак

Майже місяць тому українська співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиоглу. З турецьким бізнесменом Кароліна розлучилася через публічну зраду чоловіка.

Хоча в близькому оточенні пари подейкують, що вони вже два роки не жили разом. А на офіційне розлучення у подружжя не було часу.

І ось після розриву відносин кожен продовжує жити своїм життям. Ані Лорак відправилася в гастрольний тур і постійно викладає щасливі знімки у себе в блозі.

Не відстає від колишньої дружини і Мурат. Він також продовжує вести активне життя, в тому числі і в соц мережах. Напередодні Мурат опублікував новий знімок, де він красується на тлі логотипу Farmasi.

У підписі до фото Налчаджиоглу прокоментував свою співпрацю з компанією і висловив надію на продовження цієї співпраці.

"Після грандіозної конференції New Generation, підсумки по закриттю місяця січня, мене дуже порадували. Я пишаюся результатами кожного з вас. Давайте разом посилимо наші досягнення і в лютому покажемо ще більш карколомний результат. Я обіцяю, що разом з усім колективом Farmasi Ukraine ми будемо робити все можливе, щоб наше майбутнє і наші перемоги з кожним днем ​​ставали кращими, світлішими і достойнішими. Ціную і поважаю кожного члена великої родини Farmasi ", — прокоментував публікацію Мурат.

Ну а шанувальники в коментарях стали бурхливо обговорювати не досягнення бізнесмена, а особисте життя і стосунки з колишньою дружиною.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

После грандиозной конференции New Generation, итоги по закрытию месяца января, меня очень обрадовали. Я горжусь результатами каждого из вас. Давайте вместе усилим наши достижения и в феврале покажем еще более сногсшибательный результат. Я обещаю, что вместе со всем коллективом Farmasi Ukraine мы будем делать все возможное, чтобы наше будущее и наши победы с каждым днем становились лучше, светлее и достойнее. Ценю и уважаю каждого члена большой семьи Farmasi Ukraine. #farmasi #farmasiukraine

Публикация от Murat Nalcacioglu (@muratnalca)

Одні вважають, що Ані Лорак тільки покористувалася Муратом і саме співачка винна у розпаді сім'ї. А інші, навпаки, стали ображати Мурата і вважають, що за рахунок Кароліни він зміг стати кимось, а був ніким.