Світ
5

Їй було всього 37: Померла актриса, яка зіграла в «проклятому» серіалі «Глухар», який забрав вже шість життів

22/02/2019     Автор: Яна Романська
Їй було всього 37: Померла актриса, яка зіграла в «проклятому» серіалі «Глухар», який забрав вже шість життів

У ніч на 21 лютого зупинилося серце відомої російської актриси.

Про трагедію повідомили близькі артистки: “Дарина померла о 4: 15 ранку”. Їй було всього 37 років.

Дарина Єгоричева, відома за ролями в серіалах «Глухар» (вже шість акторів стрічки померли при трагічних обставинах), «Одна любов душі моєї», з 2012 року боролася з важкою хворобою, — у неї діагностували рак легенів. Єгоричева стійко перенесла кілька операцій і курсів хіміотерапії, проте лікування не дало належного результату.

До речі, актриса нечасто знімалася в кіно, у неї в пріоритеті була робота в театрі. В юності майбутня актриса закінчила ГІТІС. Дарина співпрацювала з Театром Маяковського і театром «У Никитских ворот». Крім цього, вона взяла участь у проектах “Темна ніч” і “Таємниця інституту шляхетних дівчат”.

Незважаючи на серйозну хворобу, Дарина намагалася зберігати оптимізм. Ще пару місяців тому вона активно вела особистий блог в Інстаграмі, де часом ділилася найпотаємнішим.
“Дорогі, всіх вітаю З Різдвом Христовим!,- писала актриса сьомого січня. — Нарешті я дочекалася цього світлого свята. Рік був важкий у мене, спасибі всім за допомогу і підтримку, люблю вас! І слава Богу за все!» — написала тоді актриса.